Conducerea județeană a PNL a validat candidații pentru primăriile din 60 de localități prahovene

Politică (Categoria articolului)

La Ploiești a avut loc aseară ședința birourilor permanente județene reunite ale PNL și PDL, structuri de conducere care iau multe dintre deciziile importante la nivelul Organizației Județene a (noului) PNL. A fost analizată lista candidaților și, în cea mai mare parte, au fost validați primarii aflați în exercițiu, precum și candidații din localitățile unde au fost finalizate sondajele de opinie. Printre candidații validați se numără: Horia Tiseanu (pentru Primăria Câmpina), Alin Moldoveanu (pentru Primăria Poiana Câmpina), Mihai Dumitrescu și Elena Cosmoiu (Provița de Jos, respectiv Provița de Sus), Adrian Ungureanu (pentru Primăria Brebu), Răzvan Bălășescu (pentru Primăria Breaza).

De asemenea, a fost validat și candidatul PNL pentru Primăria Bănești. Este vorba despre fostul viceprimar, Mihai Ungureanu. În total, 60 de candidaturi au fost validate. Birourile permanente județene (reunite) au mai decis ca Iulian Dumitrescu - copreședintele PNL Prahova, care va candida pe lista pentru Consiliul Județean, să fie susținut pentru a obține funcția de președinte al CJ. Iar celălalt copreședinte al PNL, deputatul George Ionescu, va fi șeful campaniei electorale pentru alegerile locale, în Prahova.

13788 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jack 26.01.2016 12:03 Pe Tiseanu nu îl mai ia DNA? Ca numai voi cate ați dezvăluit și ar fi motive sa îl ia la întrebări de câteva ori!
  • As 26.01.2016 13:58 Magureni se enumera printre cele 60 localitati prahovene in care s-a validat candidatul la functia de primar?Daca,da imi puteti spune cine este persoana?Din cautarile mele pe net nu am reusit sa aflu.Multumesc anticipat.
  • Bebe G. 28.01.2016 15:36 Inafara de primarul din Breaza si primarita nemuritoare din Provita, palaria jos. Cel putin pe domnul Tiseanu il voi sustine, e unul dintre putinii primari de prin judet care chiar a facut ceva pentru locuitori si se vede. Ca sunt multe de rezolvat, normal, asa e intr-o economie de piata in continua schimbare. PS: la Valea Doftanei stiti cumva cine a fost desemnat candidat?

Politică

967 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1525 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

0 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

261 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.