Au apărut brazii și în Piața Centrală Câmpina

Social (Categoria articolului)

Piața Centrală Câmpina a obținut autorizație de la Garda Forestieră pentru comercializarea de material lemnos, astfel că, în aceste zile, au apărut și primii comercianți de brazi. Ca și în Piața Fibec, și aici oferta este destul de bogată, sunt brazi mai mari sau mai mici, cu prețuri cuprinse între 60 și 150 lei. De asemenea, doritorii pot cumpăra, din Piața Centrală, cetină de brad și coronițe.

Brazii au apărut în Piața Centrală Câmpina cu o oarecare întârziere comparativ cu anii precedenți și asta pentru că, vă reamintim, Serviciul Public de Exploatare și Administrare a Pieței Centrale a fost nevoit să obțină autorizație de comercializare pentru materialul lemnos, chiar dacă nu instituția respectivă vinde brazi, ci doar închiriază amplasamente comercianților. Conform legislației în vigoare, nu mai este suficientă autorizația comerciantului, piața fiind obligată să aibă propria autorizație, chiar dacă doar pe o perioadă de două-trei săptămâni.

4658 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1087 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4727 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

0 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

437 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

1 comentarii

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.