David Marin (CSS Constantin Istrati Câmpina), campion naţional la aruncarea suliţei, categoria copii II

Sport (Categoria articolului)

La Bucureşti s-au încheiat astăzi finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi, odată cu întrecerile rezervate categoriilor copii I, II şi III. CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) a fost din nou la înăţime, cea mai bună performanţă fiind realizată de David Marin (antrenor Mihaela Marin) - campion naţional la aruncarea suliţei, categoria copii II.

Iată şi celelalte rezultate înregistrate de sportivii de la CSS Constantin istrati Câmpina:
David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul I, aruncarea suliţei, copii II, 29,42m;
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul II, aruncarea discului, copii II, 23,09m;
Denisa Lepuş (antrenor Nicolae Pavel) - locul V, aruncarea discului, copii I, 24,90m;
Eva Duţă (antrenor Mihaela Marin) - locul X, aruncarea suliţei, copii I, 18,35m (nou record personal).
Astfel, la finalul Campionatelor Naţionale de Aruncări Lungi, clubul câmpinean se poate mândri cu trei titluri de campion naţional (Andreea Lungu, Marius Vasile, David Marin), patru titluri de vicecampion naţional şi cinci medalii de bronz.

4517 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

330 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

425 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.

Alte stiri recente

495 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2217 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.