Trei zile dedicate mireselor la Atelierul de Creație Vestimentară Raffaela Moraru

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 12, 13 și 14 februarie, la Câmpina va fi organizat un adevărat eveniment destinat mireselor anului 2016. O avanpremieră la lansarea noii colecții de rochii de mireasă realizate de Raffaela Moraru și nu doar atât. La Atelierul de Creație Vestimentară din Bulevardul Carol I, nr. 5, vor putea fi admirate, probate și cumpărate atât rochiile de mireasă din noua colecție, cât și cele din colecția anului trecut. 

Pe lângă rochiile de mireasă, vor exista numeroase surprize. Viitoarele mirese vor primi carduri cadou, va fi organizată o tombolă la care se vor putea câștiga zece voaluri de mireasă, iar marele premiu va consta într-o... rochie de mireasă purtând marca Raffaela Moraru. Marele premiu va fi oferit câștigătoarei pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Iar surprizele nu se opresc aici pentru că alături de Raffaela Moraru se vor afla, la acest eveniment, mai mulți parteneri: Jannine Events, Coaforul Tău Câmpina, Anca Sachelia Make-up Studio, Povestea Ceaunului Paprika, Răzvan Răducan - Photography și nu în ultimul rând designerul Christian Albu. Iar toți partenerii vor oferi participantelor la eveniment numeroase premii și carduri cadou.
Va fi un eveniment deosebit, pe care Raffaela Moraru a dorit neapărat să-l organizeze la Câmpina, orașul ei de suflet.

17558 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 24.01.2016 11:03 Felicitari, Raffaela!

Eveniment

1211 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1291 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

991 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.