Angajatele unei fabrici de textile din Păulești, jignite și amenințate de patronul englez pentru că și-au cerut salariul

Social (Categoria articolului)

Nu este pentru prima dată când scriem despre umilințele la care sunt supuși unii angajați de către patronii lor și doar pentru faptul că-și cer niște drepturi. Drepturile lor. De această dată, este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păulești, niște "animale împuțite", niște "idioate", în opinia patronului englez, care au avut "tupeul" să ceară plata la timp a salariilor. Așa sunt tratați românii în țara lor de un patron străin ajuns aici în căutare de forța de muncă ieftină, foarte ieftină.

Angajatele s-au strâns pentru a-și exprima nemulțumirea față de neplata la timp a salariilor. După ce le-a spus că-și vor primi banii mai târziu, că salariile sunt pregătite, patronul și-a ieșit efectiv din minți în momentul în care femeile au început să comenteze. Angajatele au fost înjurate și amenințate de patron, iar una dintre ele a reușit să filmeze cu telefonul întregul incident. Colegii de la Observatorulph.ro au postat pe site filmulețul. Vă invităm să-l urmăriți, dar vă avertizăm că înregistrarea conține limbaj obscen.
Pare incredibil ceea ce se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat. Patronul urlă efectiv la angajate, le jignește și nu le permite să spună niciun cuvânt. Se plimbă amenințător printre ele, ca un stăpân printre sclavii care nu au niciun drept, nici măcar să vorbească. "Nu veniți cu replici, că nu sunt dispus să vă ascult. Cui nu-i convine, să plece! Găsim alți muncitori. Vă spun pentru ultima dată, m-am săturat de reacțiile voastre, sunteți dezgustătoare!", sunt cuvintele patronului englez, cele care, desigur, pot fi traduse. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

7380 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nick 10.08.2017 02:15 Cine-i lesinatul asta? Nu i-a spart nimeni dintii mizeriei asteia? Cata scarba-mi este... Vine in tara noastra si jigneste mizeria asta?
  • Alex 13.08.2017 12:33 Stati linistiti, si in Campina se intampla chestii de genul asta fara sa va dati seama :)

Social

7164 vizualizari
17 dec. 2017 07:43

Incendiu la Brebu. O casă, anexele acesteia și o mașină au luat foc în urma unui scurtcircuit electric

Un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută la o locuință din comuna Brebu. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea focului.

12565 vizualizari
16 dec. 2017 09:46

Un tânăr câmpinean a fost găsit spânzurat în păduricea de lângă Strada Podului

Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, administratorul unei spălătorii auto din Câmpina, care a fost găsit spânzurat de un copac în păduricea adiacentă Bulevardului Culturii, undeva între străzile Podului și Oprescu Adrian. Bărbatul a fost găsit în această dimineață chiar de tatăl său, care a anunțat autoritățile.

Alte stiri recente

3408 vizualizari
15 dec. 2017 21:30

Pentru prima dată de la înfiinţare, CS Câmpina își prezintă raportul de activitate. Pagini multe, răspunsuri puține

1 comentarii

În scurta, dar zbuciumata sa existență, CS Câmpina nu a prezentat niciodată un raport de activitate, deși avea această obligație trimestrial, cel puțin în fața Consiliului Local. Conducerea CS Câmpina nu a excelat niciodată la capitolul comunicare, nu a existat transparență deși, vă reamintim, este un club finanțat din bani publici. Primul raport de activitate va fi prezentat în ședința de marți, 19 decembrie, a CL Câmpina. Lăsând la o parte lipsa de modestie, credem că avem partea noastră de "vină" în această poveste. Dacă nu scriam în mod repetat despre problemele de la CS Câmpina, oare mai cerea cineva clubului un raport de activitate?

5053 vizualizari
15 dec. 2017 20:38

Parcurile Milia și Soldat din municipiul Câmpina ar putea primi o unică denumire - "Regele Mihai I"

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 19 decembrie, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru acordarea unei denumiri unice parcurilor Milia și Soldat. Inițiatorii proiectului propun ca întreaga zonă să se numească "Regele Mihai I".