Angajatele unei fabrici de textile din Păulești, jignite și amenințate de patronul englez pentru că și-au cerut salariul

Social (Categoria articolului)

Nu este pentru prima dată când scriem despre umilințele la care sunt supuși unii angajați de către patronii lor și doar pentru faptul că-și cer niște drepturi. Drepturile lor. De această dată, este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păulești, niște "animale împuțite", niște "idioate", în opinia patronului englez, care au avut "tupeul" să ceară plata la timp a salariilor. Așa sunt tratați românii în țara lor de un patron străin ajuns aici în căutare de forța de muncă ieftină, foarte ieftină.

Angajatele s-au strâns pentru a-și exprima nemulțumirea față de neplata la timp a salariilor. După ce le-a spus că-și vor primi banii mai târziu, că salariile sunt pregătite, patronul și-a ieșit efectiv din minți în momentul în care femeile au început să comenteze. Angajatele au fost înjurate și amenințate de patron, iar una dintre ele a reușit să filmeze cu telefonul întregul incident. Colegii de la Observatorulph.ro au postat pe site filmulețul. Vă invităm să-l urmăriți, dar vă avertizăm că înregistrarea conține limbaj obscen.
Pare incredibil ceea ce se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat. Patronul urlă efectiv la angajate, le jignește și nu le permite să spună niciun cuvânt. Se plimbă amenințător printre ele, ca un stăpân printre sclavii care nu au niciun drept, nici măcar să vorbească. "Nu veniți cu replici, că nu sunt dispus să vă ascult. Cui nu-i convine, să plece! Găsim alți muncitori. Vă spun pentru ultima dată, m-am săturat de reacțiile voastre, sunteți dezgustătoare!", sunt cuvintele patronului englez, cele care, desigur, pot fi traduse. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

6843 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nick 10.08.2017 02:15 Cine-i lesinatul asta? Nu i-a spart nimeni dintii mizeriei asteia? Cata scarba-mi este... Vine in tara noastra si jigneste mizeria asta?
  • Alex 13.08.2017 12:33 Stati linistiti, si in Campina se intampla chestii de genul asta fara sa va dati seama :)

Social

3669 vizualizari
18 aug. 2017 15:44

Incendiu la Poiana Câmpina. O casă bătrânească, distrusă de foc

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază la o casă din comuna Poiana Câmpina, în satul Pietrișu, la numărul 187. Fiind o casă veche, bătrânească, din lemn și paiantă, focul s-a extins repede. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului.

4165 vizualizari
18 aug. 2017 12:06

Cineva ne testează vigilența. Poftiți în stația de la "Compex Fibec"!

3 comentarii

Poate ați observat că în stațiile de maxi-taxi, cele pentru transportul public de persoane pe trasee județene (între două sau mai multe localități), au fost montate plăcuțe cu denumirea stațiilor respective. În toate localitățile plăcuțele au același model, stabilit de Consiliul Județean Prahova și trimis primăriilor.

Alte stiri recente

1718 vizualizari
20 aug. 2017 13:23

Pe Strada Tineretului din Câmpina... îmbătrânești în așteptarea asfaltului

Da, știm, nu doar pe Tineretului se întâmplă asta, ci și pe multe alte străzi din Câmpina. Dar Tineretului este un caz aparte, pentru că aici nu există probleme legate de lucrările de canalizare, așa cum există în alte locuri. Aici, în schimb, a fost reabilitată conducta de apă, lucrare care a durat mai bine de un an. Apoi locuitorii au rămas în așteptarea asfaltului, care n-a mai venit.

3013 vizualizari
20 aug. 2017 12:53

Liga A Prahova. Etapa 1. Rezultate

Vineri după-amiază a debutat o nouă ediţie a Ligii A Prahova la fotbal, o competiţie în care municipiul Câmpina nu este reprezentat. Primul meci al rundei a avut loc la Boldeşti. Sâmbătă după-amiază s-au desfăşurat alte trei partide, etapa încheindu-se duminică dimineaţă. S-au marcat 34 goluri şi s-au consemnat trei victorii ale oaspeţilor.