Angajatele unei fabrici de textile din Păulești, jignite și amenințate de patronul englez pentru că și-au cerut salariul

Social (Categoria articolului)

Nu este pentru prima dată când scriem despre umilințele la care sunt supuși unii angajați de către patronii lor și doar pentru faptul că-și cer niște drepturi. Drepturile lor. De această dată, este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păulești, niște "animale împuțite", niște "idioate", în opinia patronului englez, care au avut "tupeul" să ceară plata la timp a salariilor. Așa sunt tratați românii în țara lor de un patron străin ajuns aici în căutare de forța de muncă ieftină, foarte ieftină.

Angajatele s-au strâns pentru a-și exprima nemulțumirea față de neplata la timp a salariilor. După ce le-a spus că-și vor primi banii mai târziu, că salariile sunt pregătite, patronul și-a ieșit efectiv din minți în momentul în care femeile au început să comenteze. Angajatele au fost înjurate și amenințate de patron, iar una dintre ele a reușit să filmeze cu telefonul întregul incident. Colegii de la Observatorulph.ro au postat pe site filmulețul. Vă invităm să-l urmăriți, dar vă avertizăm că înregistrarea conține limbaj obscen.
Pare incredibil ceea ce se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat. Patronul urlă efectiv la angajate, le jignește și nu le permite să spună niciun cuvânt. Se plimbă amenințător printre ele, ca un stăpân printre sclavii care nu au niciun drept, nici măcar să vorbească. "Nu veniți cu replici, că nu sunt dispus să vă ascult. Cui nu-i convine, să plece! Găsim alți muncitori. Vă spun pentru ultima dată, m-am săturat de reacțiile voastre, sunteți dezgustătoare!", sunt cuvintele patronului englez, cele care, desigur, pot fi traduse. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

7243 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nick 10.08.2017 02:15 Cine-i lesinatul asta? Nu i-a spart nimeni dintii mizeriei asteia? Cata scarba-mi este... Vine in tara noastra si jigneste mizeria asta?
  • Alex 13.08.2017 12:33 Stati linistiti, si in Campina se intampla chestii de genul asta fara sa va dati seama :)

Social

1236 vizualizari
17 oct. 2017 18:55

În Câmpina a început distribuirea formularelor pentru ajutorul de încălzire aferent sezonului rece 2017 - 2018

În municipiul Câmpina a început distribuirea cererilor și declarațiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire aferent sezonului rece 2017 - 2018. Spre deosebire de anii anteriori, formularele se găsesc la Direcția Asistență Socială (Bulevardul Culturii 27, clădirea în care se află Casa Căsătoriilor) și tot aici vor fi depuse și dosarele, până la 20 noiembrie. Programul de lucru cu publicul pentru preluarea dosarelor este de luni până joi, între orele 8.00 - 15.00 și vineri între orele 8.00 - 13.00.

2789 vizualizari
16 oct. 2017 10:06

Curățenia de toamnă, la Câmpina. Iată graficul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație și agenți economici

Primăria Câmpina anunță că, în perioada 16 octombrie - 17 noiembrie, de pe domeniul public vor fi ridicate deșeurile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă și face apel la populație și agenți economici să respecte graficul stabilit pentru fiecare stradă. Deșeurile vegetale vor fi ridicate de Floricon Salub în baza unui program stabilit împreună cu administrația locală și pe care vi-l prezentăm în continuare.

Alte stiri recente

824 vizualizari
17 oct. 2017 19:25

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Avancronici

La sfârşitul acestei săptămâni sunt programate partidele etapei a 10-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul şi avancronicile partidelor:

1081 vizualizari
17 oct. 2017 19:21

CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

În baza relaţiilor de înfrăţire dintre municipiul Câmpina şi localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, echipa de fotbal a CS Câmpina a fost invitată, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru disputarea unui meci amical cu formaţia locală.