Angajatele unei fabrici de textile din Păulești, jignite și amenințate de patronul englez pentru că și-au cerut salariul

Social (Categoria articolului)

Nu este pentru prima dată când scriem despre umilințele la care sunt supuși unii angajați de către patronii lor și doar pentru faptul că-și cer niște drepturi. Drepturile lor. De această dată, este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păulești, niște "animale împuțite", niște "idioate", în opinia patronului englez, care au avut "tupeul" să ceară plata la timp a salariilor. Așa sunt tratați românii în țara lor de un patron străin ajuns aici în căutare de forța de muncă ieftină, foarte ieftină.

Angajatele s-au strâns pentru a-și exprima nemulțumirea față de neplata la timp a salariilor. După ce le-a spus că-și vor primi banii mai târziu, că salariile sunt pregătite, patronul și-a ieșit efectiv din minți în momentul în care femeile au început să comenteze. Angajatele au fost înjurate și amenințate de patron, iar una dintre ele a reușit să filmeze cu telefonul întregul incident. Colegii de la Observatorulph.ro au postat pe site filmulețul. Vă invităm să-l urmăriți, dar vă avertizăm că înregistrarea conține limbaj obscen.
Pare incredibil ceea ce se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat. Patronul urlă efectiv la angajate, le jignește și nu le permite să spună niciun cuvânt. Se plimbă amenințător printre ele, ca un stăpân printre sclavii care nu au niciun drept, nici măcar să vorbească. "Nu veniți cu replici, că nu sunt dispus să vă ascult. Cui nu-i convine, să plece! Găsim alți muncitori. Vă spun pentru ultima dată, m-am săturat de reacțiile voastre, sunteți dezgustătoare!", sunt cuvintele patronului englez, cele care, desigur, pot fi traduse. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

7562 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nick 10.08.2017 02:15 Cine-i lesinatul asta? Nu i-a spart nimeni dintii mizeriei asteia? Cata scarba-mi este... Vine in tara noastra si jigneste mizeria asta?
  • Alex 13.08.2017 12:33 Stati linistiti, si in Campina se intampla chestii de genul asta fara sa va dati seama :)

Social

1922 vizualizari
18 iul. 2018 12:20

Amintiri din Câmpina de altădată - secția de box a Clubului Energia

1 comentarii

Dacă se va încumeta cineva vreodată să scrie o istorie completă a sportului câmpinean, Clubul Energia al Atelierelor Centrale Câmpina (fosta ACC, actuala societate Cameron) va figura la loc de cinste. Energia a reprezentat mulți ani o adevărată pepinieră de talente sportive. Iar secția de box a strălucit peste toate celelalte secții ale clubului.

2418 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.

Alte stiri recente

2251 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3133 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.