Angajatele unei fabrici de textile din Păulești, jignite și amenințate de patronul englez pentru că și-au cerut salariul

Social (Categoria articolului)

Nu este pentru prima dată când scriem despre umilințele la care sunt supuși unii angajați de către patronii lor și doar pentru faptul că-și cer niște drepturi. Drepturile lor. De această dată, este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păulești, niște "animale împuțite", niște "idioate", în opinia patronului englez, care au avut "tupeul" să ceară plata la timp a salariilor. Așa sunt tratați românii în țara lor de un patron străin ajuns aici în căutare de forța de muncă ieftină, foarte ieftină.

Angajatele s-au strâns pentru a-și exprima nemulțumirea față de neplata la timp a salariilor. După ce le-a spus că-și vor primi banii mai târziu, că salariile sunt pregătite, patronul și-a ieșit efectiv din minți în momentul în care femeile au început să comenteze. Angajatele au fost înjurate și amenințate de patron, iar una dintre ele a reușit să filmeze cu telefonul întregul incident. Colegii de la Observatorulph.ro au postat pe site filmulețul. Vă invităm să-l urmăriți, dar vă avertizăm că înregistrarea conține limbaj obscen.
Pare incredibil ceea ce se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat. Patronul urlă efectiv la angajate, le jignește și nu le permite să spună niciun cuvânt. Se plimbă amenințător printre ele, ca un stăpân printre sclavii care nu au niciun drept, nici măcar să vorbească. "Nu veniți cu replici, că nu sunt dispus să vă ascult. Cui nu-i convine, să plece! Găsim alți muncitori. Vă spun pentru ultima dată, m-am săturat de reacțiile voastre, sunteți dezgustătoare!", sunt cuvintele patronului englez, cele care, desigur, pot fi traduse. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

7492 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nick 10.08.2017 02:15 Cine-i lesinatul asta? Nu i-a spart nimeni dintii mizeriei asteia? Cata scarba-mi este... Vine in tara noastra si jigneste mizeria asta?
  • Alex 13.08.2017 12:33 Stati linistiti, si in Campina se intampla chestii de genul asta fara sa va dati seama :)

Social

1909 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.

2714 vizualizari
19 mar. 2018 09:30

Gara Câmpina, luni, la prima oră...

Zona de la ieșirea din Gara Câmpina spre stația de maxi-taxi arată ca după o petrecere - multe pahare, sticle, PET-uri, resturi de mâncare. O imagine "perfectă", pentru un nou început de săptămână.

Alte stiri recente

1025 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1977 vizualizari
20 mar. 2018 19:18

Cum au ajuns Casa Tineretului, Spitalul Municipal Câmpina și Liceul Energetic să lucreze cu aceeași firmă de termopane, la cererea primarului Horia Tiseanu

4 comentarii

Una dintre acuzațiile aduse de procurorii DNA primarului Horia Tiseanu este aceea privind traficul de influență, lucru pe care îl știm deja cu toții. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, primarul Câmpinei a facilitat obținerea, de către o societate comercială din Ploiești, a unor contracte de lucrări la Casa Tineretului, Spitalul Municipal și chiar Liceul Tehnologic Energetic. "În schimbul acestui sprijin am stabilit de comun acord cu acesta fie să-i remit un anumit procent din valoarea lucrărilor contractate, fie să-i execut gratuit lucrări de tâmplărie la imobilele pe care le deținea", este declarația principalului martor din dosar.