Toaletarea copacilor care pun în pericol rețeaua electrică, la Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

"O acţiune pe care o organizăm la Poiana, împreună cu colegii din Primărie, cu consilieri locali, cu agenţi economici, cu reprezentanţi ai Electrica, ai Ocolului Silvic, dar şi cetăţeni ai comunei, este toaletarea copacilor, acolo unde crengile creează probleme la reţeaua de energie electrică. Pe lângă toaletare, intervenim și la curățarea spațiilor verzi, și nu mă refer aici neapărat la parcuri, ci la tot ceea ce înseamnă spațiu verde adiacent drumurilor publice", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, despre acţiunea desfăşurată sâmbătă în această localitate. (video)

Alături de viceprimarul Sergiu Constanda, de mai mulţi consilieri locali şi de o parte din salariaţii Primăriei, primarul Alin Moldoveanu a participat efectiv la acţiunile de toaletare a copacilor şi de curăţenie a spaţiilor verzi în mai multe zone ale comunei. Cele mai mari probleme au fost pe Strada Proviței, dar în zona Piţigaia, unde s-a şi impus oprirea alimentării cu energie electrică pe perioada lucrărilor. Nu este singura acţiune de acest gen care are loc la Poiana Câmpina. Periodic, atât primăvara, cât şi toamna, au loc acţiune de curăţenie, de toaletare a copacilor, de igienizare a spaţiilor verzi.

6328 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 16.10.2018 11:36 Toate bune si frumoase, dar poate data viitoare se vor gandi sa si anunte din timp aceste lucrari si eventual sa le programeze in cursul saptamanii. Nu de alta, dar nu e deloc ok sa intrerupi sambata, pentru patru ore, furnizarea energiei electrice...

Actualitate

237 vizualizari
19 mar. 2024 10:20

DN1 s-a mutat prin Câmpina. Aglomerație, dar în limite acceptabile

După cum știți, circulația rutieră pe DN1 este oprită marți și miercuri, pentru demolarea podului feroviar peste râul Prahova, demolare care a început de la miezul nopții de luni spre marți.

2876 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.

Alte stiri recente

344 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1089 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.