CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În Primăria Câmpina se înființează șapte posturi noi: unul de director, unul de șef-serviciu și cinci de consilier - clasa I

- Actualitate -

În Primăria Câmpina se înființează șapte posturi noi: unul de director, unul de șef-serviciu și cinci de consilier - clasa I

La propunerea primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local Câmpina a aprobat noua organigramă a Primăriei și instituțiilor subordonate, iar în aceasta se regăsesc și șapte posturi noi. Se ajunge acum la un total de 300 posturi în administrația publică locală, numărul maxim de posturi permis de lege Câmpinei fiind de 304. Toate cele șapte posturi noi vor fi scoase la concurs.

Așadar, sunt două posturi noi de conducere. Primul, cel de director executiv al Direcției Juridice - o direcție care nu a existat niciodată în Primăria Câmpina, dar care va fi înființată acum și care va avea în subordine compartimentele juridic-contencios, resurse umane, îndrumare asociații proprietari și cel administrativ. Al doilea post nou de conducere este de șef serviciu, care va avea în subordine compartimente grele - cel de achiziții publice, cel de programe de finanțare, relații internaționale și protocol, cel de implementare proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile și Centrul de Informare și Promovare Turistică. 
"Ne aflăm în fața celui de-al treilea și ultimul val de fonduri europene pe care le putem accesa. Este o provocare pentru noi și trebuie să întocmim cât mai multe proiecte pentru a le depune în vederea obținerii de finanțare europeană. Practic, aceasta va fi principala misiune a noului șef de serviciu", așa a explicat primarul Horia Tiseanu necesitatea înființării noului post. 

În ceea ce privește cele cinci funcții de consilier - clasa I, grad superior, acestea vor fi pentru compartimentele: buget - finanțe și contabilitate, investiții, informatic, achiziții publice, administrație publică locală. Din păcate, nici un post nou acolo unde ar fi, probabil, cea mai mare nevoie de așa ceva, la ADPP.
În total, administrația locală numără acum 300 de posturi la care se adaugă cele 193 de posturi de la Serviciul Public de Asistență Socială.


31 Jan 2016 17:52 7806 vizualizari



Comentarii






  • 04.02.2016 13:18 Ion Dandoaselea Da, postul de Director Executiv la Directia Juridica pare a fi un post caldut special creat pentru vreun protejat sau protejata (parandu-se ca primarul inca in functie are ...).Celalalt post insa e un post greu de tot, care necesita un om foarte competent, un profesionist in multe domenii. Nu prea se portiveste pe profilul de pilos, ci pe cel al unuia care trebuie si vrea sa puna osul la treaba. Si la ce debandada e in primarie la acest capitol chiar este nevoie de un astfel de om. Sau poate ca se va folosi aceeasi metoda ca la CSC , cea cu reducerea gradata a cerintelor pana cand se incadreaza cine trebuie. Ne putem astepta orice la primarul nostrum nu?
  • 03.02.2016 06:42 dan Ion Dandoaselea - nu zici rău, dar te-ai gândit la faptul că poate postul nu este pentru un profesionist ci pentru vreun om de casă? Primarul trebuie să își asigure niște oameni înainte de alegeri. Vom vedea cine *câștigă * cele două funcții de conducere.
  • 02.02.2016 12:25 Ion Dandoaselea S-a trezit si primarul inca in functie! Dupa ce probabil ca vom inapoia banii cheltuiti pentru modernizarea de pe Calea Dacia, dupa ce am pierdut finantarea pentru Caminul Energetic, dupa ce continuam pe bani proprii atat policlinica municipala cat si amaratul ala de chiosc primarul isi da seama ca are nevoie de un om capabil la acest serviciu... Am mai spus-o: au existat si exista fonduri nerambursabile pentru o paleta larga de lucrari. Nu mai detaliez, acestea se pot gasi pe site-urile institutiilor de specialitate sau -finalizate- au fost prezentate in reportaje la toate televiziunile. Amenajari urbane, drumuri, parcuri, reparatii de scoli, gradinite, spitale, utilitati , reprezinta in mare proiecte de success cu finantari nerambursabile. Ce a facut Campina? Mai nimic!!! Pentru toate nereusitele s-a dat vina pe acarul Paun de serviciu, d-na Barbu. Primarul a aplicat zicala cu usturoiul si cu gura... Sigur ca de acum vom incepe sa fim bombardati cu promisiuni privind viitoarele proiecte. Si despre marile realizari ale viitoarei administratii (tot Tiseanu bineinteles). Dar eu -ca simplu cetatean- raman la parerea ca pe langa niste oameni buni in primarie ne trebuie si un primar destoinic. Dar acolo anuntul de angajare se va face la inceputul lui mai, asa ca nu pierdeti momentul.
2464 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1350 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4853 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1121 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV