Se circulă în coloană pe DN1, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

Circulația pe DN1 se desfășoară cu dificultate și la această oră (12.30), între Câmpina și Ploiești. S-au format coloane de mașini pe sensul spre Ploiești, se circulă cu viteză foarte redusă, ba se mai și stă pe loc. Circulația este îngreunată și de intervenția mașinilor și utilajelor speciale de la Electrica, venite să ridice stâlpul de electricitate dărâmat în urma accidentului de dimineață.

De asemenea, sunt autovehicule de intervenție, unele cu platformă, venite pe DN1 la locul carambolului produs astăzi, în zona Liliești. Se încearcă ridicarea mașinilor avariate și tractarea celor de tonaj mai mare. Vă reamintim că astăzi, din cauza timpului nefavorabil, pe DN1, la Liliești, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului național. Conducătorul auto a fost electrocutat în urma impactului și a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. După un timp, aproximativ în aceeași zonă s-a produs un carambol în care au fost implicate șapte autovehicule și o Ambulanță Smurd. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

(Imaginile video ne-au fost trimise de cititorii noștri)

5527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

69 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1050 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

913 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

637 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: