100 de copaci au fost plantați la Fântâna cu Cireși de 100 de elevi de la două școli câmpinene

Social (Categoria articolului)

În anul Centenarului Marii Uniri, 100 de copii din Câmpina au plantat 100 de copaci în zona de agrement Fântâna cu Cireși. Este vorba despre elevi de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" și Școala Gimnazială "Al.I. Cuza", iar acțiunea lor face parte din proiectul "Responsabilitate ecologică în școli - Învață să vezi!" inițiat de OMV Petrom și derulat în parteneriat cu Asociația ECOTUR și Primăria Câmpina.

La Fântâna cu Cireși au fost plantați ieri 100 de puieți de frasin și salcâm, copiii fiind ajutați de angajații de la Serele Municipale, care au săpat gropile și au adus materialul săditor. "Noi sperăm ca acest proiect să fie continuat pe parcursul întregului an și, desigur, sperăm ca acești copaci plantați astăzi de copii să se păstreze și să aibă o viață lungă. Copiii au pus mult suflet în ceea ce au făcut și sperăm ca munca lor să nu fie distrusă", a declarat Ioana Bumbăcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina. (video)
La finalul acțiunii, copiii au primit diplome și dulciuri din partea OMV, precum și tricouri imprimate cu denumirea și sigla proiectului "Responsabilitate ecologică în școli - Învață să vezi!". Premergător acțiunii de plantare, reprezentanții Asociației ECOTUR au mers în școli pentru a le vorbi elevilor despre importanța protejării mediului înconjurător.

1981 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion D. 20.04.2018 18:59 Multumim societatii Eliro pentru ca ne-au transportat gratis copiii pe Muscel!O firma care nu este la prima "abatere"!Felicitari!

Social

2099 vizualizari
23 mai. 2018 10:22

Pieton accidentat mortal în timp ce traversa DN1, în zona Bisericii Călătorului

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1, la km 81+400m, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Florești, a încercat să traverseze drumul național și a fost lovit de un autoturism.

1951 vizualizari
23 mai. 2018 09:12

Programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii și 1 Iunie, la Câmpina, Breaza, Băicoi, Brebu și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări care intervin în programul de ridicare a gunoiului menajer de la populație și agenți economici în cele două zile nelucrătoare - luni, 28 mai (a doua zi de Rusalii) și vineri, 1 Iunie (Ziua Internațională a Copilului).

Alte stiri recente

609 vizualizari
23 mai. 2018 16:21

Liga A, etapa a 28-a. Avancronici

Eşalonul de elită al fotbalului judeţean şi-a desemnat deja campioana, inclusiv din punct de vedere matematic, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 28-a, una fără miză. Iată programul şi avancronicile:

2006 vizualizari
23 mai. 2018 11:56

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.