Consilierul local Cristian Brotoiu, din Breaza, a fost reținut pentru întreținerea de relații sexuale cu un minor

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Mandatul de reținere a expirat la ora 15.00, iar Cristian Brotoiu a fost eliberat. Urmează ca instanța să se pronunțe cu privire la propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cristian Gheorghe Brotoiu are 36 de ani și este consilier local din partea PSD. Acesta a fost reținut ieri de Poliția Breaza, pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Judecătoria Câmpina cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE - Cristian Brotoiu a intrat în vizorul Poliției Breaza după ce s-a lăudat pe rețelele de socializare (și nu numai) cu noua sa mașină. Asta în condițiile în care nu deține permis de conducere, lucru care s-a și confirmat după ce a fost prins la volan. I s-a întocmit deja dosar penal pentru conducerea autoturismului fără permis, iar în timpul cercetărilor s-a aflat și povestea cu întreținerea de relații sexuale cu un minor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, pe numele lui Cristian Brotoiu a fost deschis un dosar penal, "existând suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie - mai 2017 a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani". Se pare că Brotoiu nu este la prima faptă de acest gen. Poliția Breaza s-a autosesizat și a luat deja declarații de la mai mulți minori. Din informațiile noastre, Cristian Brotoiu a fost exclus astăzi din PSD. Vom reveni.

(Sursă foto Cristian Brotoiu - Facebook)

7722 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adriana 27.07.2017 15:11 Poze cu el? Numele nu imi spune nimic

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1306 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1006 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.