Apel la oameni buni: haideți să readucem zâmbetul în familia lui Ștefi!

Social (Categoria articolului)

Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Din suflet eu te implor, Fă-l pe tata sănătos!Aceasta este rugăciunea zilnică a lui Ștefi, un băiețel de numai 11 ani, care imploră divinitatea să readucă zâmbetul în familia lui. Nu cere lucruri imposibile. Vrea doar ca tatăl lui să fie sănătos, să scape de suferință, de vizitele interminabile la medici, de nopțile petrecute în spitale, de operații sau chimioterapie. 

Povestea familiei Gabi și Mihaela Popa (din Câmpina) a fost, până la un moment dat, povestea oricărei familii tinere și împlinite, vesele și optimiste. În urmă cu doi ani, însă, totul s-a schimbat. Atunci, Gabi  a primit o veste cumplită de la medici: neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, pe scurt cancer osos. Au urmat o operație la colon și ședințe chinuitoare de chimioterapie, apoi o operație la ficat, în martie 2015, chiar de ziua lui. Din păcate, boala s-a extins și a fost nevoie de două operații la plămâni pentru înlăturarea metastazelor. Și din nou  chimioterapie și radioterapie, dar fără niciun rezultat. Cancerul s-a extins la nivelul oaselor, iar Gabi Popa și familia lui aproape că nu mai aveau nicio speranță. A apărut o luminiță, totuși, în viața lor. Un fir de care se agață cu disperare.
După multe căutări și după ce a trimis dosarul lui medical la numeroase clinici din țară și străinătate, Gabi a aflat de un tratament inovator la o clinică din Germania. Familia Popa a făcut eforturi uriașe pentru ca Gabi să ajungă la acea clinică. Le-au fost aproape oameni buni care le-au înțeles drama și i-au ajutat fiecare cu cât a putut. Și astfel, Gabi Popa a reușit să înceapă tratamentul în Germania. Un tratament costisitor, de ordinul a zeci de mii de euro. Un tratament care trebuie continuat și, din păcate, este un caz în care asigurările de sănătate nu ajută. Gabi Popa are nevoie de bani, iar familia are mare nevoie de Gabi. Ștefi are nevoie de tatăl său. Știm că viața este grea, că sunt probleme multe, dar mai știm că există oameni cu suflet, care îl pot ajuta pe Gabi. Există oameni buni, sensibili, oameni adevărați. Către acești oameni ne adresăm acum. Un ajutor financiar cât de mic este foarte important și punând mână de la mână îi dăm lui Gabi Popa o șansă la viață.
Acesta este contul în care puteți face donații
: RO90INGB0000999906112813 (deschis la ING Bank, titular POPA GABRIEL). În numele familiei Popa, vă mulțumim pentru sprijin, oameni buni!

4247 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

10707 vizualizari
19 feb. 2017 21:32

Autoturism răsturnat pe Șoseaua Paltinu. Conducătorul auto a dispărut fără urmă

UPDATE (luni, 20 februarie, ora 9.00) - Conducătorul auto a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un câmpinean, care nu și-a făcut, însă, apariția nici până la această oră. Polițiștii au comunicat familiei că șoferul are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la sediul Poliției Municipale Câmpina pentru a declara accidentul.

Un autoturism Mitsubishi de teren, cu numărul de înmatriculare PH-21-MYH, s-a răsturnat în această seară pe Șoseaua Paltinu (DJ 102I), în apropiere de Câmpina. Accidentul s-a produs chiar în primul viraj după intersecția cu Strada Voila, când drumul începe să coboare spre fosta fabrică "21 Decembrie".

4646 vizualizari
16 feb. 2017 16:11

Procurorul Mircea Negulescu vrea să-și continue activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, după demisia din DNA

UPDATE - CSM a aprobat cererea procurorului Mircea Negulescu de a-și desfășura activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. De asemenea, CSM a sesizat Inspecția Judiciară care-l va cerceta pe Negulescu pentru eventuale abateri disciplinare.

Mircea Negulescu, procurorul DNA care se lăuda că a arestat "jumătate de țară", a depus la Consiliul Superior al Magistraturii o solicitare de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești și de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Secția pentru procurori din CSM va discuta în această seară cazul lui Negulescu.

Alte stiri recente

3545 vizualizari
21 feb. 2017 20:22

Jumătate din spațiile din corpul C2 al Pieței Centrale Câmpina au fost deja închiriate înainte de finalizarea construcției

Construcția corpului C2 al Pieței Centrale Câmpina a început în toamna anului 2015 și ar fi trebuit finalizată la 15 februarie 2017. Investiția nu este gata, motiv pentru care conducerea Pieței Centrale a notificat deja constructorul și, în conformitate cu contractul dintre cele două părți, din 28 februarie se vor aplica penalități de întârziere de 730 lei pe zi.

3527 vizualizari
21 feb. 2017 19:32

Bazinul de înot din Câmpina va fi închis o săptămână, înainte de preluarea lui de către noul administrator

2 comentarii

Bazinul de înot didactic din municipiul Câmpina va fi închis în perioada 26 februarie - 5 martie 2017 pentru reparații și igienizări. Se redeschide luni, 6 martie, moment din care de administrarea bazinului se va ocupa Clubul Sportiv Câmpina, cel care aparține administrației locale.