Apel la oameni buni: haideți să readucem zâmbetul în familia lui Ștefi!

Social (Categoria articolului)

Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Din suflet eu te implor, Fă-l pe tata sănătos!Aceasta este rugăciunea zilnică a lui Ștefi, un băiețel de numai 11 ani, care imploră divinitatea să readucă zâmbetul în familia lui. Nu cere lucruri imposibile. Vrea doar ca tatăl lui să fie sănătos, să scape de suferință, de vizitele interminabile la medici, de nopțile petrecute în spitale, de operații sau chimioterapie. 

Povestea familiei Gabi și Mihaela Popa (din Câmpina) a fost, până la un moment dat, povestea oricărei familii tinere și împlinite, vesele și optimiste. În urmă cu doi ani, însă, totul s-a schimbat. Atunci, Gabi  a primit o veste cumplită de la medici: neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, pe scurt cancer osos. Au urmat o operație la colon și ședințe chinuitoare de chimioterapie, apoi o operație la ficat, în martie 2015, chiar de ziua lui. Din păcate, boala s-a extins și a fost nevoie de două operații la plămâni pentru înlăturarea metastazelor. Și din nou  chimioterapie și radioterapie, dar fără niciun rezultat. Cancerul s-a extins la nivelul oaselor, iar Gabi Popa și familia lui aproape că nu mai aveau nicio speranță. A apărut o luminiță, totuși, în viața lor. Un fir de care se agață cu disperare.
După multe căutări și după ce a trimis dosarul lui medical la numeroase clinici din țară și străinătate, Gabi a aflat de un tratament inovator la o clinică din Germania. Familia Popa a făcut eforturi uriașe pentru ca Gabi să ajungă la acea clinică. Le-au fost aproape oameni buni care le-au înțeles drama și i-au ajutat fiecare cu cât a putut. Și astfel, Gabi Popa a reușit să înceapă tratamentul în Germania. Un tratament costisitor, de ordinul a zeci de mii de euro. Un tratament care trebuie continuat și, din păcate, este un caz în care asigurările de sănătate nu ajută. Gabi Popa are nevoie de bani, iar familia are mare nevoie de Gabi. Ștefi are nevoie de tatăl său. Știm că viața este grea, că sunt probleme multe, dar mai știm că există oameni cu suflet, care îl pot ajuta pe Gabi. Există oameni buni, sensibili, oameni adevărați. Către acești oameni ne adresăm acum. Un ajutor financiar cât de mic este foarte important și punând mână de la mână îi dăm lui Gabi Popa o șansă la viață.
Acesta este contul în care puteți face donații
: RO90INGB0000999906112813 (deschis la ING Bank, titular POPA GABRIEL). În numele familiei Popa, vă mulțumim pentru sprijin, oameni buni!

6412 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1590 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

789 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

921 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

464 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.