Apel la oameni buni: haideți să readucem zâmbetul în familia lui Ștefi!

Social (Categoria articolului)

Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Din suflet eu te implor, Fă-l pe tata sănătos!Aceasta este rugăciunea zilnică a lui Ștefi, un băiețel de numai 11 ani, care imploră divinitatea să readucă zâmbetul în familia lui. Nu cere lucruri imposibile. Vrea doar ca tatăl lui să fie sănătos, să scape de suferință, de vizitele interminabile la medici, de nopțile petrecute în spitale, de operații sau chimioterapie. 

Povestea familiei Gabi și Mihaela Popa (din Câmpina) a fost, până la un moment dat, povestea oricărei familii tinere și împlinite, vesele și optimiste. În urmă cu doi ani, însă, totul s-a schimbat. Atunci, Gabi  a primit o veste cumplită de la medici: neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, pe scurt cancer osos. Au urmat o operație la colon și ședințe chinuitoare de chimioterapie, apoi o operație la ficat, în martie 2015, chiar de ziua lui. Din păcate, boala s-a extins și a fost nevoie de două operații la plămâni pentru înlăturarea metastazelor. Și din nou  chimioterapie și radioterapie, dar fără niciun rezultat. Cancerul s-a extins la nivelul oaselor, iar Gabi Popa și familia lui aproape că nu mai aveau nicio speranță. A apărut o luminiță, totuși, în viața lor. Un fir de care se agață cu disperare.
După multe căutări și după ce a trimis dosarul lui medical la numeroase clinici din țară și străinătate, Gabi a aflat de un tratament inovator la o clinică din Germania. Familia Popa a făcut eforturi uriașe pentru ca Gabi să ajungă la acea clinică. Le-au fost aproape oameni buni care le-au înțeles drama și i-au ajutat fiecare cu cât a putut. Și astfel, Gabi Popa a reușit să înceapă tratamentul în Germania. Un tratament costisitor, de ordinul a zeci de mii de euro. Un tratament care trebuie continuat și, din păcate, este un caz în care asigurările de sănătate nu ajută. Gabi Popa are nevoie de bani, iar familia are mare nevoie de Gabi. Ștefi are nevoie de tatăl său. Știm că viața este grea, că sunt probleme multe, dar mai știm că există oameni cu suflet, care îl pot ajuta pe Gabi. Există oameni buni, sensibili, oameni adevărați. Către acești oameni ne adresăm acum. Un ajutor financiar cât de mic este foarte important și punând mână de la mână îi dăm lui Gabi Popa o șansă la viață.
Acesta este contul în care puteți face donații
: RO90INGB0000999906112813 (deschis la ING Bank, titular POPA GABRIEL). În numele familiei Popa, vă mulțumim pentru sprijin, oameni buni!

4403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2017 vizualizari
27 mar. 2017 12:12

Copilărie încorsetată. O fetiță de 13 ani luptă să-și recapete copilăria „furată“ de scolioză și neajunsuri

1 comentarii

Te naști normal, te bucuri de o copilărie cu toate momentele ei unice și fericite. La școală ești un elev exemplar, apreciat de profesori pentru seriozitatea ta, iar pe părinți îi faci să se simtă mândru și foarte norocoși că te au. Toate până într-o zi când viața ți se schimbă radical, când o senzație stranie de amorțeală pune stăpânire pe corpul tău, patul se transformă dintr-un loc al odihnei într-unul al chinurilor, nu mai poți nici măcar ghiozdanul să ți-l cari până la școală.

1775 vizualizari
27 mar. 2017 09:15

500 de locuri disponibile la Școala de Poliție din Câmpina, pentru examenul de admitere din 2017

La nivelul MAI a fost stabilit numărul de locuri pentru sesiunea de admitere 2017 la instituțiile de învățământ din subordinea ministerului. Astfel, pentru Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au fost aprobate 500 de locuri, cu 200 mai puțin comparativ cu admiterea 2016. Din cele 500 locuri, 14 sunt pentru romi, iar opt pentru alte minorități.

Alte stiri recente

2124 vizualizari
28 mar. 2017 19:47

Numărul cadrelor didactice de la Școala de Poliție din Câmpina se va înjumătăți în trei ani

La sfârșitul anului trecut, când a fost numit director al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, comisarul șef Vasile Tache a făcut un plan de management pentru perioada 2017-2020 și, printre altele, a constatat că, în următorii trei ani, instituția va pierde foarte mulți dintre actualii profesori.

1835 vizualizari
28 mar. 2017 19:09

Se consolidează aleile Sulfinei și Păcii, afectate de aluncările de teren

Sulfinei și Păcii sunt cele două străduțe laterale din Câmpina, a căror consolidare este inclusă în proiectul mai amplu privind combaterea alunecărilor de teren de pe Strada Plevnei. Aleea Sulfinei este prima care a intrat în lucru, va urma Aleea Păcii, iar apoi, în funcție de fondurile disponibile, se va interveni la Plevnei, acolo unde problemele sunt destul de complicate.