Trecerea la ora de vară se va face în noaptea de 24 spre 25 martie 2018. Ceasurile vor fi date cu o oră înainte

Social (Categoria articolului)

Au fost multe discuții în ultima perioadă cu privire la schimbarea orei, anunțându-se inclusiv renunțarea la trecerea la ora de vară. O parte a mass-media a difuzat această informație ca fiind o decizie a Parlamentului European. Trebuie să știți că, în realitate, ceea ce a adoptat Parlamentul European este o rezoluție privind "evaluarea regimului actual al orei". Abia apoi, dacă va fi necesar, se va realiza o revizuire a actualelor reguli. Prin urmare, cel puțin deocamdată, nu se schimbă nimic.

Trecerea la ora de vară se va face în noaptea de 24 spre 25 martie 2018, când vom da ceasurile cu o oră înainte, iar ora 3.00 va deveni ora 4.00. Și astfel ne vom bucura mai mult de lumina naturală a zilei.

3756 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1438 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3243 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1713 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1789 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.