Tone de gunoaie în jurul batalelor din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Că avem batale cu reziduuri petroliere, asta o știm cu toții. O poluare istorică de care nu reușim să scăpăm. Ca și cum nu ar fi fost suficient, la dezastrul ecologic contribuim zi de zi cu gunoaiele "contemporane".

Imaginile (foto și video) sunt atât de elecvente încât nu mai e nevoie de prea multe cuvinte. Avem batalele de pe Ecaterina Teodoroiu și apoi Lacul Peștelui, toate înconjurate de mormane întregi de gunoaie. O imagine tristă, dezolantă din Câmpina, în anul de grație 2017. În mod cert și aici este nevoie de intervenția autorităților. Este adevărat, batalele aparțin Rafinăriei "Steaua Română", dar o soluție trebuie găsită de comun acord cu conducerea Rafinăriei, pentru ca măcar de gunoaie să scăpăm.

 

Citiți și CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

Lacul Vlădoaia, sufocat de gunoaie

Avem și vești bune. S-a făcut curat pe Sălaj și în zona adiacentă Bulevardului Culturii

Imagini deprimante pe râul Doftana, în amonte și aval de DN1, între Câmpina și Bănești

Mizeria de dincolo de Curiacul

6377 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

194 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

337 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

8 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

715 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.