Cupa României, sferturi de finală, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă, astfel că la finalul celor 90 de minute regulamentare, dacă scorul va fi egal, se va apela la două reprize a cîte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedeapsă. Iată programul, avacronicile şi delegările:

marţi, 8 mai, ora 17.30
Blejoi: Teleajen Văleni – Petrolistul Boldeşti
Loc în clasament: Teleajen Văleni – locul 5, Liga A; Petrolistul Boldeşti – locul 3, Liga A.
Cum s-au calificat: Teleajen Văleni – 6-2 cu Voinţa Vărbilău; 1-0 cu Unirea Teleajen; Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari.
Ultimul meci în campionat: Teleajen Văleni – CS Măneşti Coada Izvorului 3-0, pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 4 mai.
Arbitri: Andrei Moroiţă – Cristinel Damian, Valentin Dediu. Observator: Tudor Negoiţă.

Breaza: Tricolorul Breaza – FC Băneşti
Loc în clasament: Tricolorul Breaza – locul 9, Liga A; FC Băneşti – locul 4, Liga A.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza – 3-2 cu CSC Berceni; 0-0, 1-0, după prelungiri, cu CS Cornu; FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti.
Ultimul meci în campionat: FC Băneşti – Tricolorul Breaza 2-1, la Breaza, pe 5 mai.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Alex Chioibaşu, Mihai Vizitiu. Observator: Viorel Badea.

miercuri, 9 mai, ora 17.30
Sălciile: Rapid Sălciile – CS Păuleşti
Loc în clasament: Rapid Sălciile – locul 1, Liga C, Seria Mizil; CS Păuleşti – locul 2, Liga A.
Cum s-au calificat: Rapid Sălciile - 6-0 cu Viitorul Fulga; 2-2, 6-2, după prelungiri, cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 6-0 cu Akademika Ploieşti; 5-0 cu AS Gorgota; 3-0 cu Voinţa Ciorani; 8-2 cu CS Ceptura; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Avântul Măneciu; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd.
Ultimul meci în campionat: Sportul Valea Călugărească – Rapid Sălciile , pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 5 mai.
Arbitri: Viorel Căunei – Valentin Dumitru, Alin Ionică. Observator: Stelian Achimescu.

Băicoi: AFC Brebu – CS Blejoi
Loc în clasament: AFC Brebu – locul 11, Liga A; CS Blejoi – locul 1, Liga A.
Cum s-au calificat: AFC Brebu - 4-2 cu Muntenii Câmpina; 1-1, 5-4, la lovituri de departajare, cu CS Măneşti Coada Izvorului; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi.
Ultimul meci în campionat: CSO Plopeni – AFC Brebu 3-0, pe 4 mai; CS Blejoi – Unirea Urlaţi 5-0, pe 5 mai.
Arbitri: Mădălin Dicu – Doru Petre, Cristian Lefter. Observator: Radu Vasile.

2877 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

396 vizualizari
16 oct. 2018 23:54

Costin Bădiceanu (AIKO Câmpina), patru medalii la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfășurat la Chișinău

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate SKDUN Shotokan. Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și câmpineanul Costin Bădiceanu, sportiv legitimat la AIKO Câmpina.

2216 vizualizari
14 oct. 2018 13:56

Adrian Badea (Lido Câmpina) şi-a consolidat poziţia pe podiumul Campionatului Naţional de Endurocros

Sâmbătă, la Râşnov, pe un traseu dificil a avut loc etapa a V-a a Campionatului Naţional de Endurocros, etapă la startul căreia s-a aflat şi Adrian Badea, legitimat la Lido Câmpina, club condus de fostul multiplu campion la motocros, Cătălin Duţă.

Alte stiri recente

1077 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1604 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.