Cupa României, sferturi de finală, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă, astfel că la finalul celor 90 de minute regulamentare, dacă scorul va fi egal, se va apela la două reprize a cîte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedeapsă. Iată programul, avacronicile şi delegările:

marţi, 8 mai, ora 17.30
Blejoi: Teleajen Văleni – Petrolistul Boldeşti
Loc în clasament: Teleajen Văleni – locul 5, Liga A; Petrolistul Boldeşti – locul 3, Liga A.
Cum s-au calificat: Teleajen Văleni – 6-2 cu Voinţa Vărbilău; 1-0 cu Unirea Teleajen; Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari.
Ultimul meci în campionat: Teleajen Văleni – CS Măneşti Coada Izvorului 3-0, pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 4 mai.
Arbitri: Andrei Moroiţă – Cristinel Damian, Valentin Dediu. Observator: Tudor Negoiţă.

Breaza: Tricolorul Breaza – FC Băneşti
Loc în clasament: Tricolorul Breaza – locul 9, Liga A; FC Băneşti – locul 4, Liga A.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza – 3-2 cu CSC Berceni; 0-0, 1-0, după prelungiri, cu CS Cornu; FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti.
Ultimul meci în campionat: FC Băneşti – Tricolorul Breaza 2-1, la Breaza, pe 5 mai.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Alex Chioibaşu, Mihai Vizitiu. Observator: Viorel Badea.

miercuri, 9 mai, ora 17.30
Sălciile: Rapid Sălciile – CS Păuleşti
Loc în clasament: Rapid Sălciile – locul 1, Liga C, Seria Mizil; CS Păuleşti – locul 2, Liga A.
Cum s-au calificat: Rapid Sălciile - 6-0 cu Viitorul Fulga; 2-2, 6-2, după prelungiri, cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 6-0 cu Akademika Ploieşti; 5-0 cu AS Gorgota; 3-0 cu Voinţa Ciorani; 8-2 cu CS Ceptura; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Avântul Măneciu; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd.
Ultimul meci în campionat: Sportul Valea Călugărească – Rapid Sălciile , pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 5 mai.
Arbitri: Viorel Căunei – Valentin Dumitru, Alin Ionică. Observator: Stelian Achimescu.

Băicoi: AFC Brebu – CS Blejoi
Loc în clasament: AFC Brebu – locul 11, Liga A; CS Blejoi – locul 1, Liga A.
Cum s-au calificat: AFC Brebu - 4-2 cu Muntenii Câmpina; 1-1, 5-4, la lovituri de departajare, cu CS Măneşti Coada Izvorului; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi.
Ultimul meci în campionat: CSO Plopeni – AFC Brebu 3-0, pe 4 mai; CS Blejoi – Unirea Urlaţi 5-0, pe 5 mai.
Arbitri: Mădălin Dicu – Doru Petre, Cristian Lefter. Observator: Radu Vasile.

2804 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3142 vizualizari
09 aug. 2018 20:20

CS Câmpina s-a înscris în Liga B Prahova cu echipă de seniori, dar nu va fi programată până nu îşi achită toate datoriile

CS Câmpina a depus o cerere la Asociația Județeană de Fotbal Prahova pentru a se înscrie în noua ediţie a Ligii B Prahova cu o echipă de seniori. Există o decizie a vechiului Comitet Director al clubului, iar Consiliul Local Câmpina a dat un acord de prinncipiu la finalul lunii trecute. În ciuda litigiului în care este angrenat Clubul Sportiv Câmpina, AJF Prahova a aprobat înscrierea echipei în Liga B Prahova, primul meci urmând a fi duminică, 19 august, în deplasare, cu Muntenii Câmpina.

3052 vizualizari
07 aug. 2018 19:19

Echipele de fotbal din Câmpina şi împrejurimi se pregătesc pentru un nou sezon

Vacanţa fotbalistică la nivel judeţean se apropie de final, în week-end-ul 17-19 august fiind programată prima etapă dintr-o nouă ediţie a Ligii A Prahova. La sediul AJF încă mai au loc şedinţe cu reprezentanţii echipelor din eşaloanele inferioare pentru a se stabili toate detaliile noilor ediţii de campionat la toate nivelurile. Şi cum până la fluierul de start al unui nou sezon mai este puţin, am realizat un tur de orizont la echipele din Câmpina şi împrejurimi pentru a vă prezenta principalele noutăţi din loturile acestor echipe, precum şi programul meciurilor amicale pe care le mai au programate până la finalul pregătirii.

Alte stiri recente

67 vizualizari
14 aug. 2018 09:22

Sport în aer liber la "Manifest life", eveniment organizat la Câmpina, pentru al șaselea an consecutiv, de Asociația Frizzly

"Manifest life" este o convenție de fitness desfășurată în premieră în Câmpina în anul 2013. Este proiectul Asociației Frizzly condusă de Clara Leica, profesor de limbi străine și instructor de aerobic fitness. O inițiativă care s-a dovedit a fi extrem de inspirată și foarte bine primită la Câmpina, având în vedere numărul mare de participanți. "Manifest life" a ajuns, iată, la cea de-a VI-a ediție, care se va desfășura în Parcul Soceram de pe platoul Muscel, pe 26 august și 2 septembrie 2018.

783 vizualizari
14 aug. 2018 07:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 14 august 2018

Informaţiile sunt urnizate de Agenţia Judeţeană pebtru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.