Cupa României, sferturi de finală, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă, astfel că la finalul celor 90 de minute regulamentare, dacă scorul va fi egal, se va apela la două reprize a cîte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedeapsă. Iată programul, avacronicile şi delegările:

marţi, 8 mai, ora 17.30
Blejoi: Teleajen Văleni – Petrolistul Boldeşti
Loc în clasament: Teleajen Văleni – locul 5, Liga A; Petrolistul Boldeşti – locul 3, Liga A.
Cum s-au calificat: Teleajen Văleni – 6-2 cu Voinţa Vărbilău; 1-0 cu Unirea Teleajen; Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari.
Ultimul meci în campionat: Teleajen Văleni – CS Măneşti Coada Izvorului 3-0, pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 4 mai.
Arbitri: Andrei Moroiţă – Cristinel Damian, Valentin Dediu. Observator: Tudor Negoiţă.

Breaza: Tricolorul Breaza – FC Băneşti
Loc în clasament: Tricolorul Breaza – locul 9, Liga A; FC Băneşti – locul 4, Liga A.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza – 3-2 cu CSC Berceni; 0-0, 1-0, după prelungiri, cu CS Cornu; FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti.
Ultimul meci în campionat: FC Băneşti – Tricolorul Breaza 2-1, la Breaza, pe 5 mai.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Alex Chioibaşu, Mihai Vizitiu. Observator: Viorel Badea.

miercuri, 9 mai, ora 17.30
Sălciile: Rapid Sălciile – CS Păuleşti
Loc în clasament: Rapid Sălciile – locul 1, Liga C, Seria Mizil; CS Păuleşti – locul 2, Liga A.
Cum s-au calificat: Rapid Sălciile - 6-0 cu Viitorul Fulga; 2-2, 6-2, după prelungiri, cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 6-0 cu Akademika Ploieşti; 5-0 cu AS Gorgota; 3-0 cu Voinţa Ciorani; 8-2 cu CS Ceptura; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Avântul Măneciu; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd.
Ultimul meci în campionat: Sportul Valea Călugărească – Rapid Sălciile , pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 5 mai.
Arbitri: Viorel Căunei – Valentin Dumitru, Alin Ionică. Observator: Stelian Achimescu.

Băicoi: AFC Brebu – CS Blejoi
Loc în clasament: AFC Brebu – locul 11, Liga A; CS Blejoi – locul 1, Liga A.
Cum s-au calificat: AFC Brebu - 4-2 cu Muntenii Câmpina; 1-1, 5-4, la lovituri de departajare, cu CS Măneşti Coada Izvorului; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi.
Ultimul meci în campionat: CSO Plopeni – AFC Brebu 3-0, pe 4 mai; CS Blejoi – Unirea Urlaţi 5-0, pe 5 mai.
Arbitri: Mădălin Dicu – Doru Petre, Cristian Lefter. Observator: Radu Vasile.

2708 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

616 vizualizari
23 mai. 2018 16:21

Liga A, etapa a 28-a. Avancronici

Eşalonul de elită al fotbalului judeţean şi-a desemnat deja campioana, inclusiv din punct de vedere matematic, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 28-a, una fără miză. Iată programul şi avancronicile:

1979 vizualizari
22 mai. 2018 19:58

Liga A, etapa a 27-a. Rezultate şi clasament

În urmă cu puţine momente s-au încheiat meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova, la fotbal, ultima intermediară a acestui sezon. O etapă la finalul căreia CS Blejoi este matematic noua campioană a judeţului. Iată rezultatele şi clasamentul la zi:

Alte stiri recente

2013 vizualizari
23 mai. 2018 11:56

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

2104 vizualizari
23 mai. 2018 10:22

Pieton accidentat mortal în timp ce traversa DN1, în zona Bisericii Călătorului

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1, la km 81+400m, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Florești, a încercat să traverseze drumul național și a fost lovit de un autoturism.