Demonstrație de modelism pe Dealul Muscel. Un eveniment pentru copiii de ieri, de azi și, sperăm noi, de mâine

Eveniment (Categoria articolului)

UPDATE - Din cauza timpului nefavorabil, demonstrația de modelism va avea loc în curtea Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" sau în sala de sport a acestuia, dacă plouă. Se schimbă doar locația, nu și programul.

Asociația "Aprope de natură" din Câmpina dorește să reînvie activitatea de modelism în zona noastră, să-i convingă pe copii și pe tineri că există și alte mijloace de relaxare decât cele virtuale, să-i îndrume spre activități practice, să le dezvolte pasiuni tehnico-aplicative. Pornind de la toate acestea, sâmbătă, pe Dealul Muscel, de la ora 10.00, vor avea loc demonstrații cu automodele (pe o pistă amenajată) și de aeromodele.

Locația exactă este fostul teren de echitație de pe Muscel. Iar programul evenimentului vi-l prezentăm în continuare:
- 10.00-11.00 - primirea invitaților
- 11.00-12.30 - demonstrație de automodele
- 12.30-14.00 - demonstrație de aeromodele
Au fost invitați să participe reprezentanții mai multor asociații de profil, cluburi și firme din țară: "Aproape de natură" Făgăraș, Aeroclubul Făgăraș, RC CAR'S Brașov, Aero Club Ploiești (cercul de modelism din cadrul Palatului Copiilor), Speed RC București, RC Racing București, Auto RC București, Magazinul Decathlon Ploiești. Organizator - Asociația "Aprope de natură" din Câmpina, cu sprijinul Primăriei municipiului. Așadar, sâmbătă, la Câmpina, avem ocazia să participăm la o demonstrație de modelism, de creativitate și îndemânare.

(Foto realizată de Răzvan Nicolau, organizatorul evenimentului/pregătiri pentru demonstrația de sâmbătă)

4222 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1528 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2776 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

116 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

470 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: