CS Câmpina s-a înscris în Liga B Prahova cu echipă de seniori, dar nu va fi programată până nu îşi achită toate datoriile

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a depus o cerere la Asociația Județeană de Fotbal Prahova pentru a se înscrie în noua ediţie a Ligii B Prahova cu o echipă de seniori. Există o decizie a vechiului Comitet Director al clubului, iar Consiliul Local Câmpina a dat un acord de prinncipiu la finalul lunii trecute. În ciuda litigiului în care este angrenat Clubul Sportiv Câmpina, AJF Prahova a aprobat înscrierea echipei în Liga B Prahova, primul meci urmând a fi duminică, 19 august, în deplasare, cu Muntenii Câmpina.

Situaţia clubului câmpinean fiind una destul de confuză, am vrut să aflăm chiar de la preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu, cum stau lucrurile din punctul de vedere al forului fotbalistic judeţean. "Reprezentanţii CS Câmpina s-au deplasat la sediul AJF Prahova, unde ne-au prezentat cererea de înscriere, bugetul clubului, inclusiv cu suma prevăzută pentru plata amenzii către AJF şi a sumei datorate clubului HM Junior, precum şi dovada de folosinţă a bazei sportive cu suprafaţă sintetică de la Câmpina, unde ar urma să se dispute jocurile de pe teren propriu. CS Câmpina are, însă, nişte datorii către AJF Prahova şi alţi membri afiliaţi, existând şi o decizie a uneia dintre comisii privind interzicerea transferurilor. În aceste condiţii, în momentul de faţă CS Câmpina a fost înscris în Liga B Prahova, dar echipa nu va fi programată la meciuri până nu va face dovada achitării datoriilor către AJF Prahova şi către Clubul HM Junior Câmpina. CS Câmpina nu va disputa niciun meci oficial în Liga B până nu va stinge toate aceste obligaţii. De asemenea, în momentul de faţă, la AJF Prahova nu este înregistrat niciun transfer la sau de la CS Câmpina. Interdicţia efectuării trasferurilor va putea fi ridicată doar după stingerea tuturor obligaţiilor pe care CS Câmpina le are. Ştiu de la reprezentanţii clubului câmpinean că au acorduri verbale sau înţelegeri cu diverşi jucători sau cu alte cluburi, dar oficial nu a fost înregistrat încă niciun transfer", ne-a declarat preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu.

5639 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

450 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1383 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

376 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1291 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.