CS Câmpina a mai reuşit o "performanţă": a încuiat stadionul cu sportivii în interior

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina se pare că a decis să nu mai permită sub nicio formă intrarea sportivilor de la HM Junior pe terenul sintetic, pentru antrenamente. Iar ceea ce s-a întâmplat astăzi, la acest teren, este absolut jenant pentru toți cei implicați. Este adevărat că între CS Câmpina și HM Junior există un litigiu, dar pe de altă parte mai există și un contract despre care conducerea CS Câmpina spune că a fost reziliat unilateral, deși documentul prevede clar că rezilierea se poate face doar cu acordul părților sau în instanță. Din păcate, cei care suferă mai mult sunt copiii de la HM Junior, care au venit astăzi la antrenament și au găsit lacăt pe porțile terenului.

Nu este prima dată când conducerea CS Câmpina încuie, efectiv, stadionul din incinta Căminului Petrol pentru a împiedica jucătorii de la HM Junior să-şi desfăşoare antrenamentele. Și lacătul se pune cu bună-știință, pentru că programul celor de la HM este cunoscut. Situația de astăzi a fost chiar incredibilă, pentru că, atunci când au venit jucătorii de la HM, pe pista terenului se aflau deja la antrenamente sportivii de la Secţia de atletism a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, conduşi de doi antrenori - Mihaela Marin şi Jenica Bran. Iar pentru a nu le permite celor de la HM Junior să intre pe teren, îngrijitorul a încuiat porțile cu atleții în incinta terenului. Practic, sportivii de la atletism au fost încuiați în interior, iar cei de la HM au rămas pe dinafară. O situație extrem de neplăcută și pentru unii și pentru alții.
Mai mult, la momentul la care sportivii de la HM constatau că nu pot intra pe teren pentru că au fost puse lacătele, a apărut şi o doamnă care dorea să alerge, accesul liber al câmpinenilor pentru alergare pe teren fiind garantat prin regulamentul adoptat de Consiliul Local Câmpina. "Alerg pe acest teren dinaintea modernizării lui. Am probleme la coloană şi medicul mi-a recomandat să fac alergări dar nu pe suprafeţe tari, astfel că pentru mine pista de aici este cea mai bună soluție. Profitând de faptul că astăzi este zi liberă, am vrut să alerg, dar m-am trezit că nu pot pătrunde în incintă, poarta fiind încuiată cu lacătul. Nu am înţeles, pentru că înăuntru erau sportivi, afară aşteptau alţii, dar terenul era închis. Nu mi-a dat nimeni nici o explicaţie", ne-a declarat Mihaela Nedelcioiu.
Am luat legătura și cu președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, căruia i-am cerut un punct de vedere referitor la această situație de-a dreptul jenantă și iată ce ne-a declarat: "Nu au fost încuiați în interior, doar că nu au fost lăsați să intre cei de la HM Junior. Este tot ce știu și ce am discutat astăzi cu îngrijitorul". 
Revenind la situaţia propriu-zisă, este inacceptabil ca se ajunge la astfel de măsuri extreme, care nu fac deloc cinste Câmpinei. Să nu uităm, totuși, că acest teren a fost amenajat cu bani de la bugetul local. Este adevărat că se află în administrarea CS Câmpina, dar lacătul nu este o soluție civilizată chiar dacă aceste două cluburi sunt în litigiu.

7294 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 30.04.2018 20:18 Rusinos pentru CSC,un club ce se vrea a fi al campinenilor.Nu am.citit de nici o performanta sportiva obtinuta la acest club municipal,in schimb am vazut ca este implicat in scandaluri de tot felul,cu un presedinte marioneta,condus din umbra de acest consilier Fratila,de care se pare ca nu vom scapa niciodata.Pacat, suntem de rasul judetului.Nu va este rusine cand vedeti acei copii care vor sa faca sport dar nu pot din cauza lacatelor pe care le ati pus pe porti.Rusine sa va fie...rusine domnilor din administratia locala care permiteti aceste magarii.RUSINE....RUSINE...RUSINE!!!
  • Virgil 01.05.2018 09:14 Stoican asta ori este ... ori este un mincinos fara pereche. Probabil ca nu stia ca aveti imagini atunci cand a declarat ca "nu au fost sportivi incuiati in interiorul stadionului". Se vede clar din imaginile prezentate de dvs, cum lacatul cu lant este pe poarta, iar unii sportivi sunt pe afara, altii sunt in interior. In fine, este evident. Eu cred ca Stoican ar trebui dupa gafa asta sa isi ceara public scuze! Sau mai bine sa isi dea demisia! Si el si Fratila si toti cei care il sustin pe acest ... fara nici o legatura cu sportul!

Sport

111 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

867 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

Alte stiri recente

340 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

467 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.