Cupa "Melcul" Junior la automodelism a atras zeci de copii la Fântâna cu Cireși

Sport (Categoria articolului)

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 13 octombrie, pe un traseu amenajat în zona "Fântâna cu Cireşi", în spatele scenei, au avut loc prima ediţie a Cupei "Melcul" Junior şi ediţia a patra a Cupei "Melcul", la seniori, competiții de automodelism organizate de Asociaţia Club-Sportiv Auto-Navo RC Câmpina. Un eveniment care s-a bucurat de mare succes, mai ales în rândul copiilor pasionaţi de automodele.

Peste 20 de copii s-au bucurat de vremea frumoasă, de locaţia superbă, de automodele tip Crawler (maşini de teren) şi logistică necesară puse la dispoziţie gratuit de organizatorul competiţiei. Pe traseul special amenajat, copiii s-au întrecut în mânuirea telecomenzilor pentru aceste automodele, bucurându-se de fiecare reuşită. "Concursul pentru juniori s-a desfăşurat pe două manşe şi pe două categorii de vârstă, 6-10 ani şi 10-15 ani", după cum ne-a declarat Răzvan Nicolau, preşedintele Asociaţiei Club-Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, organizatorul competiţiei. (video)
Au fost premiaţi toţi cei 22 de copii participanţi, cu diplome, acordându-se şi câteva premii speciale, inclusiv pentru cel mai tânăr participant - Darius Fasolă.
Întrecerea seniorilor a fost mult mai... serioasă, mai competitivă, mai valoroasă, dar ambele competiţii au demonstrat că acest frumos sport - automodelismul - câştigă treptat-treptat tot mai mult teren și la Câmpina.

3635 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

2274 vizualizari
14 nov. 2018 17:00

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Turul Ligii A Prahova se apropie cu pași repezi de final, la sfârșitul acestei săptămâni fiind programată penultima etapă a turului, etapa a 14-a. Iată programul rundei, cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

366 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.

2127 vizualizari
16 nov. 2018 18:12

Tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina despre leadership și orientare profesională

"Discover yourself" s-a numit acțiunea desfășurată joi, 15 noiembrie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, acolo unde trei tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la cea mai prestigioasă unitate de învățământ din municipiu despre leadership și despre orientarea profesională.