Balul Bobocilor 2017, o seară de neuitat pentru elevii Școlii "Louis Pasteur" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru Școala Postliceală "Louis Pasteur", organizarea, la final de noiembrie, a Balului Bobocilor a intrat în tradiție, iar 2017 a adus cea de-a 18-a ediție a Balului pentru această unitate de învățământ din Câmpina. Evenimentul s-a desfășurat vineri seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi și profesori s-au aflat mulți invitați - oficialități locale, prieteni ai școlii, colaboratori. "S-a reunit marea familie AMUS", după cum îi place să spună președintei Asociației AMUS, Elena Murariu.

A fost un eveniment cu multe momente artistice susţinute de tineri interpreţi de muzică uşoară, ansambluri populare, trupe de dans modern, copii extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac. Balul a fost deschis de un vals superb al bobocilor. Apoi au urmat probele – un test de cultură generală, un test de dicție și o probă de dans... pe ziar, adică pe un spațiu restrâns, cât o pagină dublă de ziar, pe care concurenții nu aveau voie să o depășească. Iar la final, premiile: Loredana Stoica și Florin Stoica - locul III, Adina Măgureanu și Daniel Dogaru - locul II, Mihaela Florea și Costin Neagu - locul I și titlurile de Miss și Mister Boboc 2017. Apoi a început petrecerea care a durat până târziu, în noapte și la care toată lumea s-a distrat, că doar de aceea era bal.
Din partea administrației locale s-au aflat alături de "familia AMUS" - viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierul local Florin Frățilă, consilierii personali ai primarului municipiului, Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, fiecare dintre ei transmițând câte un scurt mesaj celor prezenți la eveniment.
Școala Postliceală "Louis Pasteur", fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 18 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

6785 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3189 vizualizari
02 iul. 2018 20:30

Oaspeți de la Cahul (Republica Moldova) la "Sărbătoarea celor 2 Iulii", la Castelul Hasdeu

La Castelul "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina a avut loc astăzi "Sărbătoarea celor 2 Iulii", un eveniment cultural organizat pentru al 28-lea an consecutiv. Este sărbătoarea dedicată celor două Iulii care au marcat viața savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu, soția și fiica. Este o sărbătoare frumoasă, care reunește personalități ale culturii câmpinene și nu numai, oameni interesați de viața și opera lui Hasdeu, de viața și opera genialei sale fiice.

5715 vizualizari
01 iul. 2018 19:55

MEDI'S Câmpina, la 20 de ani de la înființare

Centrul de Diagnostic și Tratament MEDI'S Câmpina împlinește în aceste zile 20 de ani de la înființare. Prima clinică privată din Câmpina s-a dezvoltat în timp, iar astăzi include și centrul de la Ploiești, dar și Fundația MEDI'S al cărei președinte este medicul chirurg Călin Tiu, doctor în științe medicale și membru al Societății Europene a Chirurgilor. Aniversarea MEDI'S a fost marcată printr-un simpozion care a avut ca temă principală "Hipertensiunea arterială" și o petrecere la care au participat medicii prezenți la simpozion, precum și echipa MEDI'S.

Alte stiri recente

1057 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2369 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.