Balul Bobocilor 2017, o seară de neuitat pentru elevii Școlii "Louis Pasteur" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru Școala Postliceală "Louis Pasteur", organizarea, la final de noiembrie, a Balului Bobocilor a intrat în tradiție, iar 2017 a adus cea de-a 18-a ediție a Balului pentru această unitate de învățământ din Câmpina. Evenimentul s-a desfășurat vineri seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi și profesori s-au aflat mulți invitați - oficialități locale, prieteni ai școlii, colaboratori. "S-a reunit marea familie AMUS", după cum îi place să spună președintei Asociației AMUS, Elena Murariu.

A fost un eveniment cu multe momente artistice susţinute de tineri interpreţi de muzică uşoară, ansambluri populare, trupe de dans modern, copii extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac. Balul a fost deschis de un vals superb al bobocilor. Apoi au urmat probele – un test de cultură generală, un test de dicție și o probă de dans... pe ziar, adică pe un spațiu restrâns, cât o pagină dublă de ziar, pe care concurenții nu aveau voie să o depășească. Iar la final, premiile: Loredana Stoica și Florin Stoica - locul III, Adina Măgureanu și Daniel Dogaru - locul II, Mihaela Florea și Costin Neagu - locul I și titlurile de Miss și Mister Boboc 2017. Apoi a început petrecerea care a durat până târziu, în noapte și la care toată lumea s-a distrat, că doar de aceea era bal.
Din partea administrației locale s-au aflat alături de "familia AMUS" - viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierul local Florin Frățilă, consilierii personali ai primarului municipiului, Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, fiecare dintre ei transmițând câte un scurt mesaj celor prezenți la eveniment.
Școala Postliceală "Louis Pasteur", fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 18 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

6923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4070 vizualizari
13 oct. 2018 21:43

Înfrățire simbolică, în Anul Centenarului, între cele șapte localități din România care poartă numele BREAZA

Un eveniment inedit, dar foarte frumos, a avut loc astăzi în orașul Breaza, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Localității. Este vorba despre înfrățirea celor șapte localități din România care poartă numele Breaza și care reprezintă, practic, aproape toate provinciile istorice ale țării. O înfrățire simbolită, bineînțeles, parafată de primarii celor șapte localități și dedicată Centenarului Marii Uniri.

2264 vizualizari
12 oct. 2018 10:33

Eveniment inedit la Breaza, în Anul Centenarului: "De 7 ori Breaza"

La jumătatea lunii octombrie, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, la Breaza are loc tradiţionalul târg de toamnă, prilej de mare sărbătoare pentru localnici și oaspeții lor. Dar pentru că 2018 este un an special, administrația locală a dorit să marcheze într-un mod aparte Centenarul Marii Uniri și va organiza sâmbătă, 13 octombrie, un eveniment deosebit - "De 7 ori Breaza".

Alte stiri recente

675 vizualizari
19 oct. 2018 09:46

Câmpina, România 100. Foto Olteanu, din perioada interbelică, un atelier de tapițerie din anii '70, șantierul de la Soldat, de azi

Câmpina se mândrea, în perioada interbelică și chiar și în anii de până la cutremurul din 1977, cu o serie de clădiri frumoase situate pe bulevardul central, magazine simbol, cele mai multe fiind cunoscute după activitatea prestată și după numele proprietarului. 

2432 vizualizari
18 oct. 2018 21:25

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Ion Bălu

Câmpina s-a mândrit multă vreme cu statutul de oraș cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. Nu știe nimeni cât de actuală mai este această statistică, dar toată lumea cunoaște și recunoaște că în Câmpina au fost și încă mai sunt dascăli de mare valoare. Unul dintre aceștia este profesorul Ion Bălu.