Balul Bobocilor 2017, o seară de neuitat pentru elevii Școlii "Louis Pasteur" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru Școala Postliceală "Louis Pasteur", organizarea, la final de noiembrie, a Balului Bobocilor a intrat în tradiție, iar 2017 a adus cea de-a 18-a ediție a Balului pentru această unitate de învățământ din Câmpina. Evenimentul s-a desfășurat vineri seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi și profesori s-au aflat mulți invitați - oficialități locale, prieteni ai școlii, colaboratori. "S-a reunit marea familie AMUS", după cum îi place să spună președintei Asociației AMUS, Elena Murariu.

A fost un eveniment cu multe momente artistice susţinute de tineri interpreţi de muzică uşoară, ansambluri populare, trupe de dans modern, copii extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac. Balul a fost deschis de un vals superb al bobocilor. Apoi au urmat probele – un test de cultură generală, un test de dicție și o probă de dans... pe ziar, adică pe un spațiu restrâns, cât o pagină dublă de ziar, pe care concurenții nu aveau voie să o depășească. Iar la final, premiile: Loredana Stoica și Florin Stoica - locul III, Adina Măgureanu și Daniel Dogaru - locul II, Mihaela Florea și Costin Neagu - locul I și titlurile de Miss și Mister Boboc 2017. Apoi a început petrecerea care a durat până târziu, în noapte și la care toată lumea s-a distrat, că doar de aceea era bal.
Din partea administrației locale s-au aflat alături de "familia AMUS" - viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierul local Florin Frățilă, consilierii personali ai primarului municipiului, Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, fiecare dintre ei transmițând câte un scurt mesaj celor prezenți la eveniment.
Școala Postliceală "Louis Pasteur", fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 18 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

6312 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

9580 vizualizari
09 dec. 2017 21:02

Trei ore de încântare la Balul Bobocilor 2017 de la Colegiul “Grigorescu”

3 comentarii

"Salt în timp", aceasta a fost tema ediției din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Trei ore de spectacol adevărat la capătul a aproape trei luni de muncă grea, presărată cu lacrimi, cu ezitări, cu speranță. Trei ore de emoții pentru cele opt perechi de boboci, dar și pentru o sală plină până la refuz cu colegi, prieteni, părinți și profesori.

4822 vizualizari
09 dec. 2017 17:46

Balul Halatelor Albe a ajuns la cea de-a XVI-a ediție

La Casa Tineretului din Câmpina a avut loc, vineri seară, un eveniment devenit tradițional pentru finalul de an. Este vorba despre Balul Halatelor Albe organizat de Fundația Medis. Balul a fost precedat de un simpozion având ca temă refluxul gastroesofagian, acțiune la care parteneri ai Fundației Medis au fost Universitatea "Titu Maiorescu", Spitalul Clinic Witting București și Colegiul Național al Medicilor din România.

Alte stiri recente

2659 vizualizari
14 dec. 2017 12:44

Elevii Școlii "Louis Pasteur" au donat sânge pentru spitalele din Prahova

Aproximativ 100 de persoane au participat astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești. În cea mai mare parte, donatori au fost elevii instituției (60), dar alături de ei s-au aflat și câmpineni care le-au susținut inițiativa și care au ales "să dăruiască o șansă la viață în luna cadourilor". Acesta a fost, de altfel, motto-ul campaniei de donare de sânge.

2927 vizualizari
14 dec. 2017 11:55

Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.