Balul Bobocilor 2017, o seară de neuitat pentru elevii Școlii "Louis Pasteur" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru Școala Postliceală "Louis Pasteur", organizarea, la final de noiembrie, a Balului Bobocilor a intrat în tradiție, iar 2017 a adus cea de-a 18-a ediție a Balului pentru această unitate de învățământ din Câmpina. Evenimentul s-a desfășurat vineri seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi și profesori s-au aflat mulți invitați - oficialități locale, prieteni ai școlii, colaboratori. "S-a reunit marea familie AMUS", după cum îi place să spună președintei Asociației AMUS, Elena Murariu.

A fost un eveniment cu multe momente artistice susţinute de tineri interpreţi de muzică uşoară, ansambluri populare, trupe de dans modern, copii extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac. Balul a fost deschis de un vals superb al bobocilor. Apoi au urmat probele – un test de cultură generală, un test de dicție și o probă de dans... pe ziar, adică pe un spațiu restrâns, cât o pagină dublă de ziar, pe care concurenții nu aveau voie să o depășească. Iar la final, premiile: Loredana Stoica și Florin Stoica - locul III, Adina Măgureanu și Daniel Dogaru - locul II, Mihaela Florea și Costin Neagu - locul I și titlurile de Miss și Mister Boboc 2017. Apoi a început petrecerea care a durat până târziu, în noapte și la care toată lumea s-a distrat, că doar de aceea era bal.
Din partea administrației locale s-au aflat alături de "familia AMUS" - viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierul local Florin Frățilă, consilierii personali ai primarului municipiului, Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, fiecare dintre ei transmițând câte un scurt mesaj celor prezenți la eveniment.
Școala Postliceală "Louis Pasteur", fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 18 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

6608 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4727 vizualizari
08 mar. 2018 20:33

Surprize frumoase din partea administrației locale pentru elevele și profesoarele de la Poiana Câmpina

Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina s-au aflat și în acest an, de 8 Martie, în mijlocul copiiilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Primarul Alin Moldoveanu, colegii săi din Primărie și consilierii locali Ionuț Goran, Mihai Nițescu și Sebastian Iordache le-au oferit flori elevelor și cadrelor didactice, pentru doamnele profesoare existând și un cadou special, în semn de recunoștință pentru devotamentul lor față de copii și, în general, față de procesul educațional.

4027 vizualizari
08 mar. 2018 19:04

Flori pentru doamne și domnișoare din partea polițiștilor câmpineni

Ca în fiecare an, de 8 Martie, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au o altfel de misiune. Aceea de a le oferi flori doamnelor și domnișoarelor, sărbătoritele începutului de primăvară. Un gest simplu și frumos, într-o zi specială.

Alte stiri recente

1022 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1907 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.