Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Eveniment (Categoria articolului)

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

Programat pentru ora 19.00, spectacolul a început cu o întârziere de 45 de minute, "pentru că se mai întâmplă" după cum a sunat explicația prezentatoarei Mădălina Mitu. Dar câmpinenii iartă ușor și repede, așa că au așteptat răbdători să-și vadă cântăreții preferați, mai ales că vorbim despre un public tânăr, în cea mai mare parte. Un public pregătit pentru ceea ce avea să urmeze, un public care a cântat alături de soliști, a aplaudat, a aprins luminile telefoanelor pentru a crea o atmosferă frumoasă. Un public la înălțime, cum a avut Câmpina în fiecare an la "Serbările Toamnei".
Spectacolul s-a încheiat cu focul de artificii pe care administrația locală și l-a dorit foarte mult și pentru care a făcut pregătiri încă de acum trei săptămâni, pentru a stabili de unde vor fi lansate artificiile pentru a fi cât mai vizibile din zona în care a fost organizat festivalul.

Citiți și: Super spectacol folcloric la Câmpina, în cadrul "Serbărilor Toamnei" 2018
Serbările Toamnei 2018. Deschiderea oficială, cu fanfară, ansambluri populare și, bineînțeles, multe oficialități
Elevii olimpici şi sportivii cu rezultate deosebite, premiaţi în prima zi a "Serbărilor Toamnei" Câmpina 2018
Copii minunați, de la 12 ansambluri folclorice, au încântat publicul la "Hora prahoveană" Câmpina 2018

6965 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • emi 19.09.2018 07:48 Poze frumoasa dar sonorizare pref. Bataie de joc pe banii nostri.

Eveniment

1253 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1285 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

138 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

277 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.