Frumusețe și relaxare la Salonul CHIC Beauty&Style din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De curând, în Câmpina a fost deschis un nou salon de înfrumusețare, unul aparte, creat pentru a identifica nevoile fiecărui client, pentru a-i oferi cele mai bune servicii și pentru a-i depăși orice așteptare. Salonul CHIC Beauty&Style poate fi considerat o experiență pe care dorești s-o retrăiești și avem argumente pentru asta.

Salonul CHIC Beauty&Style oferă tot ce v-ați putea dori în materie de frumusețe și stil: de la coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, machiaj, epilat și pensat, până la tratamente faciale și tratamente corporale cu termocuvertă cu trei zone de încălzire (o nouă tehnică pentru eliminarea celulitei și care accelerează circulația limfatică facilitând eliminarea toxinelor; împachetările la termocuvertă asigură scăderea în centimetri). Prețuri accesibile pentru toată lumea.
Salonul are o echipă profesionistă și sufletistă, care lucrează cu plăcere și cu mult talent. O echipă mică, dar cu suflet mare și care se perfecționează permanent pentru a fi în pas cu ultimele cerințe. Dotările sunt excelente, totul este nou și de calitate, sigur și confortabil. Ustensilele folosite în noul salon sunt sterilizate și sigilate după norme medicale, adică prin metodele folosite în cabinetele medicale și stomatologice. Iar trusele sunt desigilate în fața fiecărui client.
Iar un lucru cu adevărat deosebit - Salonul CHIC Beauty&Style este singurul salon din Câmpina cu loc de joacă pentru copii, astfel încât, în timp ce mama își oferă câteva momente de răsfăț, copilul se poate juca în camera alăturată, sub supravegherea unui angajat al salonului.

Salonul CHIC Beauty&Style se află pe Strada 1 Mai, nr.41 (lângă magazinul Watt Oferta). Programul este următorul: de luni până vineri între orele 9.00 - 20.00, sâmbăta 9.00 - 17.00, iar duminica - numai cu programări. Pentru mai multe informații și pentru programări puteți suna la 0736.970.970. Și trebuie să mai știți că la Salonul CHIC Beauty&Style aveți parte de multe surprize plăcute, promoții și concursuri cu premii importante. (P)

3123 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3017 vizualizari
18 aug. 2018 19:49

Câmpina, România 100. Stația de birje din perioada interbelică, zona sediului BRD de astăzi

În perioada interbelică, birjele erau taxiurile localității. Cu birja se mergea la gară și... retur, cu birja se mergea prin oraș, iar prețurile pe care pasagerii le plăteau birjarilor erau stabilite prin Ordonanță a Consiliului Comunal Câmpina. O cursă până la gară sau o cursă de jumătate de oră prin oraș costa 50 de lei. O oră în oraș în zi de lucru costa 80 de lei, iar o oră cu birja, în zi de sărbătoare, costa 100 lei. (facsimil)

Alte stiri recente

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.