Frumusețe și relaxare la Salonul CHIC Beauty&Style din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De curând, în Câmpina a fost deschis un nou salon de înfrumusețare, unul aparte, creat pentru a identifica nevoile fiecărui client, pentru a-i oferi cele mai bune servicii și pentru a-i depăși orice așteptare. Salonul CHIC Beauty&Style poate fi considerat o experiență pe care dorești s-o retrăiești și avem argumente pentru asta.

Salonul CHIC Beauty&Style oferă tot ce v-ați putea dori în materie de frumusețe și stil: de la coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, machiaj, epilat și pensat, până la tratamente faciale și tratamente corporale cu termocuvertă cu trei zone de încălzire (o nouă tehnică pentru eliminarea celulitei și care accelerează circulația limfatică facilitând eliminarea toxinelor; împachetările la termocuvertă asigură scăderea în centimetri). Prețuri accesibile pentru toată lumea.
Salonul are o echipă profesionistă și sufletistă, care lucrează cu plăcere și cu mult talent. O echipă mică, dar cu suflet mare și care se perfecționează permanent pentru a fi în pas cu ultimele cerințe. Dotările sunt excelente, totul este nou și de calitate, sigur și confortabil. Ustensilele folosite în noul salon sunt sterilizate și sigilate după norme medicale, adică prin metodele folosite în cabinetele medicale și stomatologice. Iar trusele sunt desigilate în fața fiecărui client.
Iar un lucru cu adevărat deosebit - Salonul CHIC Beauty&Style este singurul salon din Câmpina cu loc de joacă pentru copii, astfel încât, în timp ce mama își oferă câteva momente de răsfăț, copilul se poate juca în camera alăturată, sub supravegherea unui angajat al salonului.

Salonul CHIC Beauty&Style se află pe Strada 1 Mai, nr.41 (lângă magazinul Watt Oferta). Programul este următorul: de luni până vineri între orele 9.00 - 20.00, sâmbăta 9.00 - 17.00, iar duminica - numai cu programări. Pentru mai multe informații și pentru programări puteți suna la 0736.970.970. Și trebuie să mai știți că la Salonul CHIC Beauty&Style aveți parte de multe surprize plăcute, promoții și concursuri cu premii importante. (P)

3430 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2582 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.

2081 vizualizari
15 oct. 2018 20:47

Câmpina, România 100. Casa Lezza, din perioada interbelică, blocurile de astăzi, de pe Strada B.P. Hasdeu

La începutul anilor '20, comunitatea italiană din Câmpina număra aproximativ 140 de persoane, iar cea mai importantă familie de italieni stabilită aici era cea a arhitectului Luigi Lezza. Familia Lezza locuia într-o vilă impresionantă pe Strada B.P. Hasdeu, la nr. 45, o vilă proiectată și construită chiar de către reputatul arhitect. Trei generații ale familiei Lezza și-au trăit viața în Câmpina.

Alte stiri recente

289 vizualizari
16 oct. 2018 23:54

Costin Bădiceanu (AIKO Câmpina), patru medalii la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfășurat la Chișinău

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate SKDUN Shotokan. Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și câmpineanul Costin Bădiceanu, sportiv legitimat la AIKO Câmpina.

1061 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.