Frumusețe și relaxare la Salonul CHIC Beauty&Style din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De curând, în Câmpina a fost deschis un nou salon de înfrumusețare, unul aparte, creat pentru a identifica nevoile fiecărui client, pentru a-i oferi cele mai bune servicii și pentru a-i depăși orice așteptare. Salonul CHIC Beauty&Style poate fi considerat o experiență pe care dorești s-o retrăiești și avem argumente pentru asta.

Salonul CHIC Beauty&Style oferă tot ce v-ați putea dori în materie de frumusețe și stil: de la coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, machiaj, epilat și pensat, până la tratamente faciale și tratamente corporale cu termocuvertă cu trei zone de încălzire (o nouă tehnică pentru eliminarea celulitei și care accelerează circulația limfatică facilitând eliminarea toxinelor; împachetările la termocuvertă asigură scăderea în centimetri). Prețuri accesibile pentru toată lumea.
Salonul are o echipă profesionistă și sufletistă, care lucrează cu plăcere și cu mult talent. O echipă mică, dar cu suflet mare și care se perfecționează permanent pentru a fi în pas cu ultimele cerințe. Dotările sunt excelente, totul este nou și de calitate, sigur și confortabil. Ustensilele folosite în noul salon sunt sterilizate și sigilate după norme medicale, adică prin metodele folosite în cabinetele medicale și stomatologice. Iar trusele sunt desigilate în fața fiecărui client.
Iar un lucru cu adevărat deosebit - Salonul CHIC Beauty&Style este singurul salon din Câmpina cu loc de joacă pentru copii, astfel încât, în timp ce mama își oferă câteva momente de răsfăț, copilul se poate juca în camera alăturată, sub supravegherea unui angajat al salonului.

Salonul CHIC Beauty&Style se află pe Strada 1 Mai, nr.41 (lângă magazinul Watt Oferta). Programul este următorul: de luni până vineri între orele 9.00 - 20.00, sâmbăta 9.00 - 17.00, iar duminica - numai cu programări. Pentru mai multe informații și pentru programări puteți suna la 0736.970.970. Și trebuie să mai știți că la Salonul CHIC Beauty&Style aveți parte de multe surprize plăcute, promoții și concursuri cu premii importante. (P)

2923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2104 vizualizari
23 mai. 2018 10:22

Pieton accidentat mortal în timp ce traversa DN1, în zona Bisericii Călătorului

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1, la km 81+400m, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Florești, a încercat să traverseze drumul național și a fost lovit de un autoturism.

1955 vizualizari
23 mai. 2018 09:12

Programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii și 1 Iunie, la Câmpina, Breaza, Băicoi, Brebu și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări care intervin în programul de ridicare a gunoiului menajer de la populație și agenți economici în cele două zile nelucrătoare - luni, 28 mai (a doua zi de Rusalii) și vineri, 1 Iunie (Ziua Internațională a Copilului).

Alte stiri recente

619 vizualizari
23 mai. 2018 16:21

Liga A, etapa a 28-a. Avancronici

Eşalonul de elită al fotbalului judeţean şi-a desemnat deja campioana, inclusiv din punct de vedere matematic, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 28-a, una fără miză. Iată programul şi avancronicile:

2013 vizualizari
23 mai. 2018 11:56

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.