Un câmpinean beat, dar norocos. A țâșnit noaptea în fața unei mașini și a scăpat doar cu o fractură la picior

Social (Categoria articolului)

Se pare că "Dumnezeul bețivilor" chiar există, nu este doar o vorbă aruncată în glumă și la întâmplare. Un câmpinean în vârstă de 40 de ani, aflat bine de tot sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. S-a întâmplat la miezul nopții trecute, pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița.

Bărbatul a apărut efectiv în fața unui autoturism Opel, de după un copac aflat pe marginea drumului. Conducătorul auto nu l-a mai putut evita și l-a accidentat. Dar a avut mare noroc și a scăpat doar cu o fractură la piciorul drept, asta în condițiile în care era noapte, ploua torențial și vizibilitatea era redusă. Din fericire, mașina nu avea viteză mare astfel că impactul nu a fost foarte puternic. 
La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliția Municipală și Serviciul de Ambulanță. Atât bărbatul accidentat, cât și conducătorul auto au fost duși la Spitalul Municipal Câmpina. Primul pentru acordarea asistenței medicale, cel de-al doilea pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

5281 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil M 06.12.2017 11:45 Un bețiv de șef obiectiv paza ..., Care lucrează cu elevii din Grigorescu !!!! Probabil așa ii educa și pe elevi !!!

Social

1929 vizualizari
20 mai. 2018 21:31

Micii pianiști câmpineni, premiați la Concursul Național de Interpretare "Sonoris" 2018

Rezultate extraordinare pentru cei cinci elevi ai profesoarei Hermina Tabără la cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică "Sonoris". La finalul a două zile grele de concurs, ei au obținut premiul I și, astfel, încă o confirmare a talentului lor muzical, dar și a muncii depuse.

2679 vizualizari
16 mai. 2018 20:12

Un câmpinean, plătitor de taxe și impozite, așteaptă de peste cinci luni răspuns la o adresă transmisă primarului

2 comentarii

La începutul lunii decembrie a anului trecut, un cetățean exasperat de problemele create de HidroPrahova pe strada lui a trimis o adresă primarului municipiului. Îi explică situația și îi solicită să ia o serie de măsuri. Au trecut mai bine de cinci luni de atunci, iar câmpineanul nostru încă nu a primit răspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la Primărie. Asta, deși termenul legal în care ar fi trebuit să primească acest răspuns este de 30 de zile.

Alte stiri recente

1208 vizualizari
21 mai. 2018 11:05

Cum se joacă Guvernul cu nervii mei, dar mai ales cu banii mei...

Pilonul II de pensii mi s-a părut o aberație de la început. De ce să-mi administreze mie niște privați o cotă-parte din pensia de stat?! Pot să apelez singură, dacă vreau, la un fond privat de investiții, de ce să mă oblige pe mine statul român să fac asta?! Așa am gândit atunci, dar, ca mulți alții, nu am avut încotro, Pilonul II fiind introdus obligatoriu (în 2008) pentru toți angajații care aveau sub 35 de ani la momentul respectiv. Dacă nu alegeai singur fondul de pensii, te distribuia statul.

2175 vizualizari
20 mai. 2018 22:49

13 medalii, din care 7 de aur, pentru atletismul câmpinean la etapa zonală a Campionatului Naţional pentru copii

La Bucureşti, pe Stadionul "Iolanda Balaş Sotter" a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Atletism pentru copii, iar performanţele obţinute de cei mai mici atleţi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina demonstrează că viitorul atletismului câmpinean sună bine, chiar foarte bine. Sportivii clubului câmpinean au obţinut nu mai puţin de 13 medalii, dintre care 7 de aur.