Un câmpinean beat, dar norocos. A țâșnit noaptea în fața unei mașini și a scăpat doar cu o fractură la picior

Social (Categoria articolului)

Se pare că "Dumnezeul bețivilor" chiar există, nu este doar o vorbă aruncată în glumă și la întâmplare. Un câmpinean în vârstă de 40 de ani, aflat bine de tot sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. S-a întâmplat la miezul nopții trecute, pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița.

Bărbatul a apărut efectiv în fața unui autoturism Opel, de după un copac aflat pe marginea drumului. Conducătorul auto nu l-a mai putut evita și l-a accidentat. Dar a avut mare noroc și a scăpat doar cu o fractură la piciorul drept, asta în condițiile în care era noapte, ploua torențial și vizibilitatea era redusă. Din fericire, mașina nu avea viteză mare astfel că impactul nu a fost foarte puternic. 
La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliția Municipală și Serviciul de Ambulanță. Atât bărbatul accidentat, cât și conducătorul auto au fost duși la Spitalul Municipal Câmpina. Primul pentru acordarea asistenței medicale, cel de-al doilea pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

4963 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil M 06.12.2017 11:45 Un bețiv de șef obiectiv paza ..., Care lucrează cu elevii din Grigorescu !!!! Probabil așa ii educa și pe elevi !!!

Social

2658 vizualizari
14 dec. 2017 12:44

Elevii Școlii "Louis Pasteur" au donat sânge pentru spitalele din Prahova

Aproximativ 100 de persoane au participat astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești. În cea mai mare parte, donatori au fost elevii instituției (60), dar alături de ei s-au aflat și câmpineni care le-au susținut inițiativa și care au ales "să dăruiască o șansă la viață în luna cadourilor". Acesta a fost, de altfel, motto-ul campaniei de donare de sânge.

3099 vizualizari
14 dec. 2017 10:28

Câmpineanca Adela Tarpan s-a întors de la Marathon des Sables din Peru, unde a alergat pentru proiecte sociale destinate comunității locale

Adelaide Katerine Tarpan este o tânără câmpineancă, absolventă a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", apoi a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București. În prezent este director de dezvoltare la Romanian Angel Appeal, fundația care organizează, printre altele, Câmpina Open Montain Bike, competiție la face fondurile strânse sunt donate în beneficiul copiilor cu autism. De câteva zile, Adela s-a întors din Peru și ne-a împărtășit din experiența ei la maratonul din îndepărtatul deșert din America de Sud.

Alte stiri recente

2925 vizualizari
14 dec. 2017 11:55

Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.

5961 vizualizari
13 dec. 2017 21:20

Rămas bun, Majestate!

Printre sutele de români care au dorit să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai în timp ce convoiul funerar trecea prin localitățile lor, în drum spre Castelul Peleș, s-au numărat și câteva zeci de câmpineni. La marginea DN1, pe pasarela metalică sau pe podul spre Poiana Câmpina, oamenii au așteptat coloana de mașini cu flori și steaguri tricolore, în semn de respect și prețuire pentru cel care a fost Majestatea Sa Regele Mihai I al României.