Un câmpinean beat, dar norocos. A țâșnit noaptea în fața unei mașini și a scăpat doar cu o fractură la picior

Social (Categoria articolului)

Se pare că "Dumnezeul bețivilor" chiar există, nu este doar o vorbă aruncată în glumă și la întâmplare. Un câmpinean în vârstă de 40 de ani, aflat bine de tot sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. S-a întâmplat la miezul nopții trecute, pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița.

Bărbatul a apărut efectiv în fața unui autoturism Opel, de după un copac aflat pe marginea drumului. Conducătorul auto nu l-a mai putut evita și l-a accidentat. Dar a avut mare noroc și a scăpat doar cu o fractură la piciorul drept, asta în condițiile în care era noapte, ploua torențial și vizibilitatea era redusă. Din fericire, mașina nu avea viteză mare astfel că impactul nu a fost foarte puternic. 
La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliția Municipală și Serviciul de Ambulanță. Atât bărbatul accidentat, cât și conducătorul auto au fost duși la Spitalul Municipal Câmpina. Primul pentru acordarea asistenței medicale, cel de-al doilea pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

5160 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil M 06.12.2017 11:45 Un bețiv de șef obiectiv paza ..., Care lucrează cu elevii din Grigorescu !!!! Probabil așa ii educa și pe elevi !!!

Social

3504 vizualizari
23 feb. 2018 11:12

2,4 milioane lei, suma alocată spitalelor și cabinetelor medicale școlare de la bugetul local

Suma destinată "Sănătății", de la bugetul municipiului Câmpina, este în acest an de 2,41 milioane lei, aproximativ egală cu cea alocată la începutul anului trecut. Capitolul "Sănătate" din bugetul local înseamnă cele două spitale și cabinetele medicale școlare.

3732 vizualizari
21 feb. 2018 09:47

Călătorii părăsesc trenurile blocate în gări și caută microbuze pentru a ajunge la destinație

Blocarea traficului feroviar din cauza pasarelei prăbușite peste linii, la Ploiești, creează haos în gări. Zeci de călători au coborât din trenurile staționate în Gara Câmpina și încearcă să găsească soluții pentru a ajunge la Ploiești sau București. Este vorba despre două trenuri de persoane, care veneau de la Brașov și mergeau spre București. După zeci de minute de așteptare în tren și nicio informație clară din partea reprezentanților CFR, oamenii au decis să plece spre Autogara Câmpina, de unde să ia microbuzele spre destinațiile dorite. Asta se întâmplă în mai multe gări, acolo unde există trenuri staționate.

Alte stiri recente

2269 vizualizari
24 feb. 2018 12:46

Câmpina plătește în 2018 aproape 900.000 euro rate și dobânzi la împrumuturile bancare

1 comentarii

În ultimii 12-13 ani, administrația locală câmpineană s-a tot împrumutat pe piața bancară internă, creditele luate fiind destinate exclusiv investițiilor. Că s-a procedat bine sau nu, aici poate exista o întreagă discuție, cu argumente pro și contra. Cert este că, în 2018, în fața unui buget dezechilibrat, care nu permite prea multe investiții, s-a luat în calcul inclusiv varianta unui nou împrumut bancar și s-a ajuns la concluzia că suma nu ar putea fi prea mare, deoarece municipiul Câmpina a ajuns destul de aproape de gradul maxim de îndatorare permis de lege. În 2018, administrația locală are de achitat la bănci rate, dobânzi și comisioane în valoare totală de 4,1 milioane lei, adică aproximativ 900.000 euro.

2670 vizualizari
24 feb. 2018 10:15

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.