USR mulțumește câmpinenilor pentru votul din 11 decembrie. În Prahova, partidul a obținut un mandat de senator și unul de deputat

Politică (Categoria articolului)

Din datele oficiale și finale prezentate de Biroul Electoral Central, Uniunea Salvați România a obținut în Câmpina peste 14% din numărul voturilor valid exprimate (aproape 1.900 de câmpineni), atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Aceste rezultate plasează USR pe locul 3 în topul partidelor politice votate la nivel de municipiu, dar și pe primul loc ca procent de voturi exprimate pentru USR, dintre toate localitățile din județul Prahova.

"Vă mulțumim, dragi câmpineni, pentru voturile acordate Uniunii Salvați România, acestea reprezentând voturi de încredere transmise de către dvs. candidaților USR Prahova și semne elocvente și încurajatoare că eforturile realizate de cei din Filiala USR Câmpina în timpul campaniei electorale au avut un ecou în rândurile voastre. Mulțumită acestor voturi, în următorii patru ani, doi parlamentari ai USR Prahova vor reprezenta direct interesele câmpinenilor în viitorii patru ani: Dan Rădulescu în Camera Deputaților și George Marussi în Senatul României. Alegerea a doi membri USR în Parlamentul României, ca reprezentanți ai prahovenilor, și mesajele dvs. de susținere reprezintă începutul unui drum pentru noi toți, este începutul de care aveam nevoie pentru a schimba ceva în politica națională și locală. În viitor, vom monitoriza cu atenție, activitățile Primăriei, Consiliului Local, dar și a instituțiilor publice, deconcentrate sau nu, din Câmpina și împrejurimi, pe baza mandatului dat de voi, urmând să facem propuneri pentru eficientizarea activității acestora sau privind unele acțiuni publice ce ar trebui realizate pentru ridicarea bunăstării cetățenilor orașului sau a localităților din jur, dar și să sesizăm opiniei publice eventualele dificultăți sau nereguli, apărute în funcționarea instituțiilor", se arată în comunicatul de presă remis de USR Câmpina.  

Organizația Câmpina a Uniunii Salvați România s-a înființat la data de 27 noiembrie 2016, când a avut loc ședința de constituire, iar Biroul Local de Conducere este format din: Postumia Martin - președinte, Marius Stroe și Bogdan Tămîrjan - vicepreședinți, Beatrice Radu și Ștefan Ene - membri. Sediul USR Câmpina se află pe Strada Griviței nr. 98, iar cei interesați pot contacta organizația la adresa de e-mail: usr.campina@gmail.com, sau prin intermediul paginii oficiale de Facebook: https://www.facebook.com/USR.Campina/.

6755 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1108 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1553 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

116 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

562 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.