Simpozion organizat de liceenii câmpineni cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației Sănătoase

Social (Categoria articolului)

Este vorba despre elevi ai claselor de turism și alimentație publică de la Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic Energetic și Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati'. Acțiunea lor s-a desfășurat sub deviza 'Hrana corespunzătoare este adevăratul tău medicament' (Hipocrate). 

Simpozionul a avut loc ieri, la Colegiul 'Istrati'. Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase este sărbătorită în fiecare an pe 16 octombrie și asta se întâmplă încă din anul 1981. Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite este forul care a stabilit această dată, iar Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase este marcată anual în 150 de țări. 
Liceenii câmpineni au dat o mare atenție semnificației acestei zile și, împreună cu profesorii coordonatori, au pregătit mai multe materiale legate de 'sănătatea prin bucate', pe care le-au prezentat în power-point, dar și sub forma unor referate. De asemenea, elevii au realizat o expoziție cu desene tematice. Momentul culminant al acțiunii a fost expoziția cu degustare de produse de patiserie - cofetărie, toate produsele fiind realizate de elevi în laboratorul de industrie alimentară.

4367 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1596 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

799 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1125 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

736 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.