CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Programul Festivalului 'Florilor de tei' de la Cornu (30-31 iulie 2016)

- Eveniment -

Programul Festivalului 'Florilor de tei' de la Cornu (30-31 iulie 2016)

În ultimul week-end al acestei luni (30-31 iulie 2016), la Cornu are loc cea de-a opta ediție a Festivalului 'Florilor de tei', manifestare tradițională, organizată de Primărie și Consiliul Local. Atât sâmbătă, cât și duminică, spectacolele încep la ora 18.30.

Mai întâi vor cânta tineri și foarte talentați soliști din zona noastră. Apoi vor urma momentele artistice susținute de ansamblurile folclorice 'Salba Prahovei' și 'Floare de Corn'. La final, pe scenă urca vedetele: Mariana Căpitănescu, Corina și Pepe - sâmbătă, Elisabeta Turcu, Petrică Mâțu Stoian, Delia și Anna Lesko - duminică. Festivalul se va încheia duminică seara cu un foc de artificii.
În fiecare an, Festivalul 'Florilor de tei' este organizat la Cornu la finalul lunii iulie și asta nu întâmplător. În iulie este și ziua comunei, anul acesta împlinindu-se 502 ani de la prima atestare documentară a localității. Moșia Cornu a fost menționată pentru prima dată într-un hrisov datat 23 iulie 1514, emis și semnat de domnitorul Neagoe Basarab.


21 Jul 2016 12:22 13284 vizualizari



Comentarii






1288 vizualizari 31 Mar 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2092 vizualizari 25 Mar 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2897 vizualizari 21 Mar 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
1909 vizualizari 17 Mar 2024 11:53

Gala folk ”Om bun”, în perioada 27-29 martie 2024, la Breaza

Primăria și Consiliul Local Breaza, Centrul Cultural ”Ion Manolescu” Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, organizează în ultima săptămână a lunii martie, la Breaza, Gala folk ”Om bun”, în memoria lui Victor Socaciu, eveniment ajuns la a patra ediție.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV