Organizația de femei a PNL Prahova nu mai are doi copreședinți. Monica Clinciu este președinte unic

Politică (Categoria articolului)

La sfârșitul săptămânii trecute, Biroul Politic Național (BPN) al femeilor liberale s-a întrunit la Brașov pentru a valida președinții celor 24 de organizații din teritoriu unde încă mai exista conducere bicefală, adică o conducere asigurată de doi copreședinți, unul din vechiul PNL și unul din fostul PDL. Printre aceste organizații se număra și Prahova.

Până acum, Organizația Județeană de Femei a PNL Prahova a fost condusă de Monica Clinciu - avocat, consilier local la Câmpina și Viorica Vasile - economist, fost consilier județean în mandatul trecut și fost consilier local la Sinaia, în urmă cu două mandate. În cadrul ședinței BPN, în funcția de președinte unic al OFL Prahova a fost validată câmpineanca Monica Clinciu. La ședință au fost prezente cele două copreședinte de la nivel național - deputații Cristina Trăilă și Lucia Varga, reprezentantele tuturor organizațiilor județene, dar și mai multe femei parlamentar, membre ale PNL, bineînțeles. 
Biroul Permanent Național al OFL a adoptat și o rezoluție cu privire la cota de reprezentare a femeilor pe listele pentru alegerile parlamentare, iar această rezoluție urmează să fie înaintată conducerii partidului. Practic, reprezentantele PNL doresc ca în fiecare județ raportul să fie o femei la trei bărbați - pe lista de candidați pentru Camera Deputaților și o femeie la doi bărbați - pe lista de candidați pentru Senat. Și speră ca de această dată să se țină cont de rezoluția lor, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile locale, unde nu peste tot a fost respectată cota de 30% de reprezentare a femeilor pe listele de candidați pentru consiliile locale și județene.

8619 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 30.10.2017 01:37 Sa puna un barbat copresedinte daca nu mai gasesc femei :))

Politică

1332 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1227 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

137 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

551 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: