“Cuibul Artiștilor”, un nou turneu „cu inima la teatru” în 13 orașe printre care și Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" revine la Câmpina cu spectacolul "Aventuri contemporane", pe 28 noiembrie 2017, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Este cel de-al doilea turneu național al acestei companii de teatru independent, formată din tineri actori și studenți la UNATC.

Turneul național “Cu inima la teatru”, organizat de “Cuibul Artiștilor” împreună cu Asociația FRENDS, se desfășoară în perioada 17 – 29 noiembrie și este un adevărat maraton cultural. Tinerii actori invită să vină cu inima deschisă la teatru publicul din: Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Fălticeni, Iași, Galați, Ploiești, Câmpina, București. Intrarea la spectacol este gratuită, așa cum a fost și la prima ediție a turneului “Cu inima la teatru”. Spectatorii pot face donații, în funcție de cât poate și vrea fiecare, iar din banii strânși vor fi oferite burse artistice unor liceeni foarte talentați. Vă reamintim că, cu banii strânși la prima ediție a fost cumpărată aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina. 
“Aventuri contemporane” este un spectacol despre societatea în care trăim și care, de multe ori, ne obligă să uităm micile bucurii ale vieții. Din distribuție fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Citiți și Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Spectacol de excepție oferit Câmpinei de "Cuibul artiștilor"

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

3255 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionela 24.11.2017 13:34 la ce ora?

Eveniment

3189 vizualizari
02 iul. 2018 20:30

Oaspeți de la Cahul (Republica Moldova) la "Sărbătoarea celor 2 Iulii", la Castelul Hasdeu

La Castelul "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina a avut loc astăzi "Sărbătoarea celor 2 Iulii", un eveniment cultural organizat pentru al 28-lea an consecutiv. Este sărbătoarea dedicată celor două Iulii care au marcat viața savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu, soția și fiica. Este o sărbătoare frumoasă, care reunește personalități ale culturii câmpinene și nu numai, oameni interesați de viața și opera lui Hasdeu, de viața și opera genialei sale fiice.

5715 vizualizari
01 iul. 2018 19:55

MEDI'S Câmpina, la 20 de ani de la înființare

Centrul de Diagnostic și Tratament MEDI'S Câmpina împlinește în aceste zile 20 de ani de la înființare. Prima clinică privată din Câmpina s-a dezvoltat în timp, iar astăzi include și centrul de la Ploiești, dar și Fundația MEDI'S al cărei președinte este medicul chirurg Călin Tiu, doctor în științe medicale și membru al Societății Europene a Chirurgilor. Aniversarea MEDI'S a fost marcată printr-un simpozion care a avut ca temă principală "Hipertensiunea arterială" și o petrecere la care au participat medicii prezenți la simpozion, precum și echipa MEDI'S.

Alte stiri recente

1057 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2369 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.