“Cuibul Artiștilor”, un nou turneu „cu inima la teatru” în 13 orașe printre care și Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" revine la Câmpina cu spectacolul "Aventuri contemporane", pe 28 noiembrie 2017, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Este cel de-al doilea turneu național al acestei companii de teatru independent, formată din tineri actori și studenți la UNATC.

Turneul național “Cu inima la teatru”, organizat de “Cuibul Artiștilor” împreună cu Asociația FRENDS, se desfășoară în perioada 17 – 29 noiembrie și este un adevărat maraton cultural. Tinerii actori invită să vină cu inima deschisă la teatru publicul din: Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Fălticeni, Iași, Galați, Ploiești, Câmpina, București. Intrarea la spectacol este gratuită, așa cum a fost și la prima ediție a turneului “Cu inima la teatru”. Spectatorii pot face donații, în funcție de cât poate și vrea fiecare, iar din banii strânși vor fi oferite burse artistice unor liceeni foarte talentați. Vă reamintim că, cu banii strânși la prima ediție a fost cumpărată aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina. 
“Aventuri contemporane” este un spectacol despre societatea în care trăim și care, de multe ori, ne obligă să uităm micile bucurii ale vieții. Din distribuție fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Citiți și Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Spectacol de excepție oferit Câmpinei de "Cuibul artiștilor"

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

3095 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionela 24.11.2017 13:34 la ce ora?

Eveniment

4727 vizualizari
08 mar. 2018 20:33

Surprize frumoase din partea administrației locale pentru elevele și profesoarele de la Poiana Câmpina

Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina s-au aflat și în acest an, de 8 Martie, în mijlocul copiiilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Primarul Alin Moldoveanu, colegii săi din Primărie și consilierii locali Ionuț Goran, Mihai Nițescu și Sebastian Iordache le-au oferit flori elevelor și cadrelor didactice, pentru doamnele profesoare existând și un cadou special, în semn de recunoștință pentru devotamentul lor față de copii și, în general, față de procesul educațional.

4027 vizualizari
08 mar. 2018 19:04

Flori pentru doamne și domnișoare din partea polițiștilor câmpineni

Ca în fiecare an, de 8 Martie, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au o altfel de misiune. Aceea de a le oferi flori doamnelor și domnișoarelor, sărbătoritele începutului de primăvară. Un gest simplu și frumos, într-o zi specială.

Alte stiri recente

1022 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1907 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.