“Cuibul Artiștilor”, un nou turneu „cu inima la teatru” în 13 orașe printre care și Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" revine la Câmpina cu spectacolul "Aventuri contemporane", pe 28 noiembrie 2017, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Este cel de-al doilea turneu național al acestei companii de teatru independent, formată din tineri actori și studenți la UNATC.

Turneul național “Cu inima la teatru”, organizat de “Cuibul Artiștilor” împreună cu Asociația FRENDS, se desfășoară în perioada 17 – 29 noiembrie și este un adevărat maraton cultural. Tinerii actori invită să vină cu inima deschisă la teatru publicul din: Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Fălticeni, Iași, Galați, Ploiești, Câmpina, București. Intrarea la spectacol este gratuită, așa cum a fost și la prima ediție a turneului “Cu inima la teatru”. Spectatorii pot face donații, în funcție de cât poate și vrea fiecare, iar din banii strânși vor fi oferite burse artistice unor liceeni foarte talentați. Vă reamintim că, cu banii strânși la prima ediție a fost cumpărată aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina. 
“Aventuri contemporane” este un spectacol despre societatea în care trăim și care, de multe ori, ne obligă să uităm micile bucurii ale vieții. Din distribuție fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Citiți și Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Spectacol de excepție oferit Câmpinei de "Cuibul artiștilor"

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

2867 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionela 24.11.2017 13:34 la ce ora?

Eveniment

9580 vizualizari
09 dec. 2017 21:02

Trei ore de încântare la Balul Bobocilor 2017 de la Colegiul “Grigorescu”

3 comentarii

"Salt în timp", aceasta a fost tema ediției din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Trei ore de spectacol adevărat la capătul a aproape trei luni de muncă grea, presărată cu lacrimi, cu ezitări, cu speranță. Trei ore de emoții pentru cele opt perechi de boboci, dar și pentru o sală plină până la refuz cu colegi, prieteni, părinți și profesori.

4822 vizualizari
09 dec. 2017 17:46

Balul Halatelor Albe a ajuns la cea de-a XVI-a ediție

La Casa Tineretului din Câmpina a avut loc, vineri seară, un eveniment devenit tradițional pentru finalul de an. Este vorba despre Balul Halatelor Albe organizat de Fundația Medis. Balul a fost precedat de un simpozion având ca temă refluxul gastroesofagian, acțiune la care parteneri ai Fundației Medis au fost Universitatea "Titu Maiorescu", Spitalul Clinic Witting București și Colegiul Național al Medicilor din România.

Alte stiri recente

2661 vizualizari
14 dec. 2017 12:44

Elevii Școlii "Louis Pasteur" au donat sânge pentru spitalele din Prahova

Aproximativ 100 de persoane au participat astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești. În cea mai mare parte, donatori au fost elevii instituției (60), dar alături de ei s-au aflat și câmpineni care le-au susținut inițiativa și care au ales "să dăruiască o șansă la viață în luna cadourilor". Acesta a fost, de altfel, motto-ul campaniei de donare de sânge.

2928 vizualizari
14 dec. 2017 11:55

Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.