“Cuibul Artiștilor”, un nou turneu „cu inima la teatru” în 13 orașe printre care și Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" revine la Câmpina cu spectacolul "Aventuri contemporane", pe 28 noiembrie 2017, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Este cel de-al doilea turneu național al acestei companii de teatru independent, formată din tineri actori și studenți la UNATC.

Turneul național “Cu inima la teatru”, organizat de “Cuibul Artiștilor” împreună cu Asociația FRENDS, se desfășoară în perioada 17 – 29 noiembrie și este un adevărat maraton cultural. Tinerii actori invită să vină cu inima deschisă la teatru publicul din: Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Fălticeni, Iași, Galați, Ploiești, Câmpina, București. Intrarea la spectacol este gratuită, așa cum a fost și la prima ediție a turneului “Cu inima la teatru”. Spectatorii pot face donații, în funcție de cât poate și vrea fiecare, iar din banii strânși vor fi oferite burse artistice unor liceeni foarte talentați. Vă reamintim că, cu banii strânși la prima ediție a fost cumpărată aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina. 
“Aventuri contemporane” este un spectacol despre societatea în care trăim și care, de multe ori, ne obligă să uităm micile bucurii ale vieții. Din distribuție fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Citiți și Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Spectacol de excepție oferit Câmpinei de "Cuibul artiștilor"

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

3361 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionela 24.11.2017 13:34 la ce ora?

Eveniment

4070 vizualizari
13 oct. 2018 21:43

Înfrățire simbolică, în Anul Centenarului, între cele șapte localități din România care poartă numele BREAZA

Un eveniment inedit, dar foarte frumos, a avut loc astăzi în orașul Breaza, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Localității. Este vorba despre înfrățirea celor șapte localități din România care poartă numele Breaza și care reprezintă, practic, aproape toate provinciile istorice ale țării. O înfrățire simbolită, bineînțeles, parafată de primarii celor șapte localități și dedicată Centenarului Marii Uniri.

2264 vizualizari
12 oct. 2018 10:33

Eveniment inedit la Breaza, în Anul Centenarului: "De 7 ori Breaza"

La jumătatea lunii octombrie, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, la Breaza are loc tradiţionalul târg de toamnă, prilej de mare sărbătoare pentru localnici și oaspeții lor. Dar pentru că 2018 este un an special, administrația locală a dorit să marcheze într-un mod aparte Centenarul Marii Uniri și va organiza sâmbătă, 13 octombrie, un eveniment deosebit - "De 7 ori Breaza".

Alte stiri recente

675 vizualizari
19 oct. 2018 09:46

Câmpina, România 100. Foto Olteanu, din perioada interbelică, un atelier de tapițerie din anii '70, șantierul de la Soldat, de azi

Câmpina se mândrea, în perioada interbelică și chiar și în anii de până la cutremurul din 1977, cu o serie de clădiri frumoase situate pe bulevardul central, magazine simbol, cele mai multe fiind cunoscute după activitatea prestată și după numele proprietarului. 

2432 vizualizari
18 oct. 2018 21:25

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Ion Bălu

Câmpina s-a mândrit multă vreme cu statutul de oraș cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. Nu știe nimeni cât de actuală mai este această statistică, dar toată lumea cunoaște și recunoaște că în Câmpina au fost și încă mai sunt dascăli de mare valoare. Unul dintre aceștia este profesorul Ion Bălu.