Semafoare nefuncționale în centrul Câmpinei. Problemele vor fi rezolvate după semnarea contractului cu firma care va asigura mentenanța

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme, pe Bulevardul Carol I din Câmpina au existat mai multe probleme la semafoare, acestea fie nu au funcționat, fie nu s-au mai sincronizat. La acest final de săptămână s-au stricat și semafoarele de la fosta Casă a Cărții, una dintre cele mai importante intersecții din localitate. Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cititori, iar unii dintre conducătorii auto s-au plâns la agenții Poliției Rutiere, aflați în teren.

Trebuie să știți că de mentenanța semafoarelor și reprogramarea sistemelor se ocupă o firmă care are contract cu Primăria Câmpina. Contractul vechi a expirat, a fost organizată o nouă selecție de oferte, finalizată abia pe 9 mai, iar după semnarea noului contract se va putea interveni la sistemul de semaforizare.
Selecția de oferte a fost câștigată de firma UTI Grup București, care va asigura mentenanța semafoarelor până la finalul anului, pentru suma de 36.400 lei fără TVA.

2665 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 13.05.2018 13:08 Asta inseamna ca nici zilele urmatoare nu vor functiona semafoarele?!
  • Cristi 13.05.2018 18:22 Oras condus de ...! La Casa Cartii, o intersectie atat de mare nu merg semafoarele, dar merg la Toma Ionescu - Ana Ipatescu! Suntem ca in filmele cu prosti! Normal, la ce conducere avem!
  • Un cetățean 16.05.2018 17:48 Poate la orele de varf se postează vreun polițist local, ca si-asa au salarii mai mari decât cei de la circulație

Actualitate

2119 vizualizari
20 sep. 2018 19:48

Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

2590 vizualizari
20 sep. 2018 19:12

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.

Alte stiri recente

2545 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al câmpinenilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1869 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.