Semafoare nefuncționale în centrul Câmpinei. Problemele vor fi rezolvate după semnarea contractului cu firma care va asigura mentenanța

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme, pe Bulevardul Carol I din Câmpina au existat mai multe probleme la semafoare, acestea fie nu au funcționat, fie nu s-au mai sincronizat. La acest final de săptămână s-au stricat și semafoarele de la fosta Casă a Cărții, una dintre cele mai importante intersecții din localitate. Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cititori, iar unii dintre conducătorii auto s-au plâns la agenții Poliției Rutiere, aflați în teren.

Trebuie să știți că de mentenanța semafoarelor și reprogramarea sistemelor se ocupă o firmă care are contract cu Primăria Câmpina. Contractul vechi a expirat, a fost organizată o nouă selecție de oferte, finalizată abia pe 9 mai, iar după semnarea noului contract se va putea interveni la sistemul de semaforizare.
Selecția de oferte a fost câștigată de firma UTI Grup București, care va asigura mentenanța semafoarelor până la finalul anului, pentru suma de 36.400 lei fără TVA.

2681 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 13.05.2018 13:08 Asta inseamna ca nici zilele urmatoare nu vor functiona semafoarele?!
  • Cristi 13.05.2018 18:22 Oras condus de ...! La Casa Cartii, o intersectie atat de mare nu merg semafoarele, dar merg la Toma Ionescu - Ana Ipatescu! Suntem ca in filmele cu prosti! Normal, la ce conducere avem!
  • Un cetățean 16.05.2018 17:48 Poate la orele de varf se postează vreun polițist local, ca si-asa au salarii mai mari decât cei de la circulație

Actualitate

3805 vizualizari
13 nov. 2018 10:49

Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

1 comentarii

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.

2624 vizualizari
12 nov. 2018 20:45

Catarge cu tricolorul, steagul Câmpinei și cel al Uniunii Europene, la intrările în municipiu

1 comentarii

La sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia și pe Bulevardul Carol I, la intrarea dinspre Cornu, au fost montate câte trei catarge pe care au fost arborate drapelul național, cel al UE și cel al Câmpinei.  

Alte stiri recente

501 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.

729 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.