Semafoare nefuncționale în centrul Câmpinei. Problemele vor fi rezolvate după semnarea contractului cu firma care va asigura mentenanța

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme, pe Bulevardul Carol I din Câmpina au existat mai multe probleme la semafoare, acestea fie nu au funcționat, fie nu s-au mai sincronizat. La acest final de săptămână s-au stricat și semafoarele de la fosta Casă a Cărții, una dintre cele mai importante intersecții din localitate. Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cititori, iar unii dintre conducătorii auto s-au plâns la agenții Poliției Rutiere, aflați în teren.

Trebuie să știți că de mentenanța semafoarelor și reprogramarea sistemelor se ocupă o firmă care are contract cu Primăria Câmpina. Contractul vechi a expirat, a fost organizată o nouă selecție de oferte, finalizată abia pe 9 mai, iar după semnarea noului contract se va putea interveni la sistemul de semaforizare.
Selecția de oferte a fost câștigată de firma UTI Grup București, care va asigura mentenanța semafoarelor până la finalul anului, pentru suma de 36.400 lei fără TVA.

3764 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 13.05.2018 13:08 Asta inseamna ca nici zilele urmatoare nu vor functiona semafoarele?!
  • Cristi 13.05.2018 18:22 Oras condus de ...! La Casa Cartii, o intersectie atat de mare nu merg semafoarele, dar merg la Toma Ionescu - Ana Ipatescu! Suntem ca in filmele cu prosti! Normal, la ce conducere avem!
  • Un cetățean 16.05.2018 17:48 Poate la orele de varf se postează vreun polițist local, ca si-asa au salarii mai mari decât cei de la circulație

Actualitate

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.