Semafoare nefuncționale în centrul Câmpinei. Problemele vor fi rezolvate după semnarea contractului cu firma care va asigura mentenanța

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme, pe Bulevardul Carol I din Câmpina au existat mai multe probleme la semafoare, acestea fie nu au funcționat, fie nu s-au mai sincronizat. La acest final de săptămână s-au stricat și semafoarele de la fosta Casă a Cărții, una dintre cele mai importante intersecții din localitate. Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cititori, iar unii dintre conducătorii auto s-au plâns la agenții Poliției Rutiere, aflați în teren.

Trebuie să știți că de mentenanța semafoarelor și reprogramarea sistemelor se ocupă o firmă care are contract cu Primăria Câmpina. Contractul vechi a expirat, a fost organizată o nouă selecție de oferte, finalizată abia pe 9 mai, iar după semnarea noului contract se va putea interveni la sistemul de semaforizare.
Selecția de oferte a fost câștigată de firma UTI Grup București, care va asigura mentenanța semafoarelor până la finalul anului, pentru suma de 36.400 lei fără TVA.

2531 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 13.05.2018 13:08 Asta inseamna ca nici zilele urmatoare nu vor functiona semafoarele?!
  • Cristi 13.05.2018 18:22 Oras condus de ...! La Casa Cartii, o intersectie atat de mare nu merg semafoarele, dar merg la Toma Ionescu - Ana Ipatescu! Suntem ca in filmele cu prosti! Normal, la ce conducere avem!
  • Un cetățean 16.05.2018 17:48 Poate la orele de varf se postează vreun polițist local, ca si-asa au salarii mai mari decât cei de la circulație

Actualitate

2013 vizualizari
23 mai. 2018 11:56

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

1852 vizualizari
23 mai. 2018 10:10

HidroPrahova a demarat licitația pentru desemnarea unui nou constructor care să continue lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte

Pe SEAP a fost publicat, zilele trecute, anunțul privind extinderea rețelelor de canalizare la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Este vorba despre continuarea lucrărilor sistate în toamna lui 2015, după rezilierea contractului de către firma constructoare Cast SRL Bănești. Se dorește desemnarea unui nou antreprenor care să continue aceste lucrări finanțate 85% din fonduri europene (POIM 2014-2020) și 15% de la bugetul de stat și bugetul județean.

Alte stiri recente

619 vizualizari
23 mai. 2018 16:21

Liga A, etapa a 28-a. Avancronici

Eşalonul de elită al fotbalului judeţean şi-a desemnat deja campioana, inclusiv din punct de vedere matematic, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 28-a, una fără miză. Iată programul şi avancronicile:

2104 vizualizari
23 mai. 2018 10:22

Pieton accidentat mortal în timp ce traversa DN1, în zona Bisericii Călătorului

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1, la km 81+400m, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Florești, a încercat să traverseze drumul național și a fost lovit de un autoturism.