Horia Tiseanu este convins că l-au votat chiar și unii pesediști

Politică (Categoria articolului)

"Sunt oameni care mi-au spus în campania electorală că ei mă apreciază și mă votează pe mine. Dar când e vorba de partid, nu voteaza PNL, pentru că ei au fost și sunt pesediști!", a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, primarul Horia Tiseanu, președintele PNL Câmpina (video).

La alegerile de duminică, Horia Tiseanu a obținut un scor superior partidului pe care îl reprezintă. Tiseanu a avut 6.136 voturi, în timp ce PNL a obținut 4.537 voturi la Consiliul Local și 4.461 voturi la Consiliul Județean. Este o diferență de 12% între rezultatul primarului și cel al partidului, diferență înregistrată și la alegerile din 2012. Cum explică Horia Tiseanu această diferență? "Oamenii au avut mare încredere în mine, având mai multe mandate anterior și având multe realizări la activ. Legat de partid, cred că aici s-a manifestat trendul național. Nu a dat bine pentru partid bâlbâiala din București și nici modul nu foarte clar în care au fost rezolvate unele probleme. Sper ca lucrurile să se schimbe la nivelul conducerii centrale a PNL", a declarat Horia Tiseanu. Iar la aceste motive se poate adăuga și cel privind unii alegători care l-au votat pe Tiseanu la Primărie, iar la partide au votat PSD.

7127 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laur 08.06.2016 23:06 ce analiza face Tiseanu te doare capul o saptamana! nu, domne, explicatia e mult mai simpla: ai fost blat cu majoritatea celorlalti, iar aia cu care nu ai fost blat erau prea putini importanti! atata tot! ce contracandidati a avut Tiseanu? un militian cu care ai fost blat, un basist mai nou cu care ai fost blat, un fost aghiotant al lui Guran, cu care ai fost blat, iar restul - o avocată, un ingineras, un tinerel si inca unul - nu au contat in nici o ecuatie!
  • poghiță 08.06.2016 23:30 Păi dacă eu aș fi PSD-ist, cu secera și ciocanul în sânge, iar candidatul PSD ar fi Cândea, mi-aș tăia venele cu 'flexul' ( ca să taie metalul de la seceră). Așa că mai ușor cu susținerea membrilor PSD. Mai degrabă, a fost un vot negativ la adresa lui Cândea. P.S. Dar, dacă vă uitați la prezența la vot, veți vedea un vot de blam la adresa actualei clase politice din Câmpina. Asta trebuie să vă dea de gândit.
  • Nelu 09.06.2016 08:37 Tiseanu ar fi trebuit sa inteleaga altceva, dar face pe ... si intra foarte bine in pielea personajului: peste 58% dintre campineni nu au venit la vot pentru ca nu au avut cu cine vota! eu ma numar printre ei! cu cine sa votezi, intre un hot, un militan, un prefacut si cativa de neica-nimeni?
  • Adrian 09.06.2016 09:05 Tiseanu nu constientizeaza ca nu a fost un vot in favoarea lui, ci PSD-istii au votat impotriva lui Candea!!!
  • Ion Dandoaselea 09.06.2016 15:12 De multe poate fi acuzat primarul inca in functie. Doar de un singur lucru insa nu : ... . Si ne dovedeste acest lucru de fiecare data cand spune sau face cate ceva. Nu, nu trebuie sa ne miram de ce nu a participat la intalnirea de la Campina TV. Ce sa ne spuna oare cu ajutorul preacunoscutului sau limbaj de lemn? Sau ce raspunsuri putea sa dea la eventuale intrebari asa zis incomode? Dupa 8 ani de viceprimar si 12 de primar era singurul care nu trebuia sa ne arate proiecte ci doar sa se laude cu realizarile pe care le-a avut. Care realizari insa? Iar acum, cu aceasta analiza a votului nu face decat sa demonstreze cele de mai sus. Blatul a fost fatis : un militian scos de la naftalina care a adunat contra-voturi si de la propriul partid. Un imatur -dar arivist - activist politic, saltaret prin trei-patru partide a carui singura *calitate* este aceea de a hauli si de a se arata superior tuturor semenilor sai. Ultimul parea mai aplicat si mai vertical dar reprezenta putreziciunea politica in starea sa pura ; iar acum pare ca se va lasa (si el) cumparat. Restul, cantitate neglijabila. Revenind la oile noastre, THL a fost votat de aproximativ 6.100 de persoane, asta insemnand -mathematic- 18.5% din campineni. Asta este si procentul lui de legitimitate. Dar asta este, vox populi, vox dei !Parerea mea este ca in cazul in care abuzul in serviciu va constitui in continuare infractiune in codul penal , THL nu-si va incheia mandatul la termen. In caz contrar fiti pregatiti sa locuiti inca patru ani intr-un sat cu electricitate si apa curenta sau mai bine, cautati-va calea aiurea. Iar cei peste 58% amintiti de domnul Nelu ar trebui sa stie ca somnul ratiunii naste monstri.
  • google ion 12.06.2016 22:32 Poza este f. expresiva ,doarme cand vorbeste iar locotenentii sunt ingrijorati de prostiile spuse dupa o analiza de doi bani.este un mare strateg de fapt,a resusit dupa 20 de ani sa provoace SCARBA populatiei prin programele lui mizerabile si oamenii nu au mai iesit la vot asa ca el a castigat prin neprezentare ca la fotbal .Ce a facut el in 20 de ani va apasa greu pe umerii populatiei in viitor,bani blocati la calea dacia,pierdere fonduri europene ,masina de 28 mii de euro,lucrari de proasta calitate ce consuma f. multi bani de la buget etc,etc.iar acum abureala cu studii de fezabilitate ce expira inainte de a se incepe ceva apropo de transportul in oras .

Politică

265 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1233 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

Alte stiri recente

124 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

42 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.