Distincții pentru rezerviștii câmpineni, de Ziua Armatei Române

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul manifestărilor organizate astăzi la Câmpina, cu ocazia Zilei Armatei Române, trei rezerviști au primit diplome și plachete pentru merite deosebite. Este vorba despre col.(r) Cristian Virgil, lt.col.(r) Ion Bălașa și slt.(r) Ioan Vulpoiu.

Cei trei sunt membri ai Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Câmpina, iar distincțiile le-au fost acordate pentru întreaga activitate în cadrul acestei asociații și pentru promovarea "spiritului de corp". Este o noțiune militară, care se referă la spiritul de echipă, la unitate, susținere și coeziune dincolo de limitele între care pot exista relații personale între militari. De asemenea, lt.(r) Gheorghe Enache, veteran de război, a primit o diplomă de onoare și un cadou din partea camarazilor săi, cu ocazia împlinirii a 95 de ani.
Distincțiile au fost oferite de col.(r) Marian Dulă, președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Câmpina. Tot astăzi a fost prezentat și Steagul de identificare al acestei asociații. (video)

4781 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1505 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

209 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

472 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.