O nouă mostră de civilizaţie câmpineană

Social (Categoria articolului)

Problema distrugerii coşurilor de gunoi din Câmpina am semnalat-o de nenumărate ori. Constatăm pe zi ce trece că există câmpineni care au o problemă gravă de civilizaţie şi de bun simţ atunci când vine vorba de coşurile stradale de gunoi, dar şi de alte bunuri de pe domeniul public.

Vă oferim doar două exemple recente, surprinse de noi duminică pe Bulevardul Carol I, în zona cuprinsă între intersecţia cu Strada Toma Ionescu şi intersecţia cu Strada Maramureş. Sunt imagini care spun multe despre comportamentul unor concitadini.

3882 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • f.p 28.05.2018 21:52 Tineretul bata-l vina.''Educatia'' data de familie si de dascali. Sau posibil erau beti sau drogati.Politiile isi paseaza vina si arunca sub pres responsabilitatea. Dam o caruta de bani pe camere video, sunt functionale? Daca in zona centrala delicventii fac legea,ce zicem de cartiere...politia o vedem foarte rar la datorie dar isi incaseaza leafa.
  • Mihai 30.05.2018 00:21 Dar de ce erau așa pline coșurile ziua în amiaza mare? Cred ca s-au desfăcut din suporți de la greutatea gunoiului. La ce perioada se golesc coșurile de către firma de salubritate? Așa cum se și matură străzile? Tot ziua în amiaza mare? Doar nu noaptea, ca nu suntem intr-o tara civilizata(aviz primaria)....
  • Marian 31.05.2018 12:43 Din fotografie rezultă clar că nu vorbim despre gunoi pus de pietoni. Vreun locatar leneș și fără bun simț a îndesat gunoiul până a cedat coșul. Coboară din scara blocului și se ..... în stradă.

Social

1430 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

675 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.