Primul pas pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului - realizarea unui SF

Social (Categoria articolului)

În bugetul de investiții al Casei Tineretului a fost prevăzută suma de 40.000 lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate și a proiectului tehnic în vederea modernizării ștrandului. Documentația va fi realizată pentru două variante: ștrand normal și ștrand acoperit.

Prin urmare, nici anul acesta Câmpina nu va avea ștrand, dar măcar se face un prim pas pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului și ne referim la partea de documente. Și tot anul acesta se va realiza o evaluare a obiectivului de către un evaluator autorizat. Investiția propriu-zisă, adică partea de lucrări, va fi realizată anul viitor, cel mai probabil.
Ștrandul aparține Consiliului Local și este dat în administrare Casei Tineretului. Pentru că nu a existat suficientă implicare, ștrandul a devenit o paragină, din păcate.

3850 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1610 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

828 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.