Sofexpert Project SRL Șirna este firma care va plomba gropile de pe străzile din Câmpina în 2018. Valoarea contractului - 35.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina au început lucrările de reparații la străzi, dar atenție, nu este vorba despre investiții majore, ci doar plombarea gropilor și turnarea de mici covoare asfaltice acolo unde... gropile sunt prea dese. Primul "șantier" este Strada Orizontului, acolo unde viceprimarul Adrian Pițigoi, cel care răspunde de reparații, nu a pierdut ocazia de a se fotografia alături de muncitorii firmei executante, ca un viitor candidat care se respectă. Din păcate, după prima ploaie, s-a văzut și calitatea lucrării.

Selecția de oferte pentru plombările de pe străzile din Câmpina în 2018 a fost câștigată de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 161.202 lei fără TVA, adică în jur de 35.000 euro. Este vorba despre o firmă care obține lucrări în Câmpina, în ultima vreme, așa cum obțineau cândva CAM SRL și Hamirt SRL, firmele omului de afaceri Cătălin Mihart, un apropiat al primarului Horia Tiseanu. De această dată, însă, polul de putere s-a mai înclinat, iar firma din Șirna nu are legătură cu primarul, ci cu... viceprimarul Adrian Pițigoi, pentru că aparține unui coleg de partid. Sofexpert Project SRL Șirna îl are ca unic asociat și administrator pe Răzvan Ion, consilier local PMP în comuna Șirna, fost candidat al acestui partid la Primăria Șirna. Desigur, dacă omul vine cu cele mai bune prețuri, normal că el câștigă lucrările. Și a tot câștigat: reparații clădire, tribune și împrejmuire terenul sintetic Petrol (preț 198.000 lei fără TVA, majorat ulterior, prin act adițional, cu încă 23.750 lei); reparații alei și trotuare Strada Toma Ionescu (43.468 lei fără TVA); proiectare și execuție skatepark (valoare 406.885 lei fără TVA). Iar acum, contractul pentru plombări pe tot anul 2018. Până la urmă, important este ca lucrările să fie de calitate, dar în ceea ce privește reparațiile de pe Strada Orizontului, au fost astupate mai multe gropi și a rezultat un carosabil vălurit de te ia cu amețeala. Administrația locală ar trebui să nu uite ceva foarte important: aceste lucrări sunt plătite din banii câmpinenilor, iar câmpinenii vor lucrări de calitate. Nu mai merge cu "important e că le facem". Important e și cum le faceți!

(Sursă foto din timpul lucrărilor - pagina de Facebook a viceprimarului Adrian Pițigoi)

6296 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Olaru 02.04.2018 21:02 Este un dezastru strada Orizontului. Iar unde a asfaltat Pițigoi este bătaie de joc, parcă ești cu barca pe gârla. Cât despre firma de partid .... urmașul lui Tiseanu . Va avea același sfârșit, dar mai rapid. P.S. In una dintre poze se vede un angajat apropiat al lui Pițigoi cum se uita in portofel ... cam gol dar se umple el 😏
  • cvm 02.04.2018 22:08 Daca am crezut ca nu se poate executa o reparatie mai prost decat ce facea CAM-ul, ei bine, ne-am inselat... Ce au facut astia acolo este o Mizerie. O sa cer printro adresa ca primaria sa explice cum se face controlul calitatii pentru lucrarile de acest gen si cine este responsabil cu acesta.
  • Bengea Ralu 03.04.2018 08:06 Sa nu uitam ca Pițigoi este adeptul lui Basescu care a tăiat salariile si pensiile. Doar la buzunarul lui se gândește.
  • Radu 03.04.2018 22:55 Tot interese si influențele conduc primăria. Nicio schimbare. Sau poate in rău.
  • Ricco 04.04.2018 10:32 Toti cei care se cred mari antreprenori si isi bat joc de cetateni : Primaria prin angajati de la mic la mare,Hidro,Electrica,Eliro,firmele de telefonie si internet nu trebuie iertati la cel mai mic dispret.Intai sesizat OPC-ul,sa primeasca amenzi sa se sature apoi procese.Toti care isi rup masinile care tranziteaza Calea Doftanei fie ca sunt din Campina,Brebu,Telega,Valea Doftanei sa se stranga grupuri de catre 10 si sa intenteze Primariei,firmei Hidro Prahova,Eliro,etc proces.La un moment dat se vor plictisi si vor falimenta.Adica daca 80 la suta din campineni platesc taxe si impozite daca 20 la suta actioneaza si vin in instanta cu dovezi ca au stricat masinile in Campina,ca au avut masina in service....antreprenorii mici sau mari inculpati poate sa isi ia avocat si de la Haga ca tot se fac de minune.Cerute daune serioase in instanta.Oprirea luminii cand vor ei,apei toata ziua,transportul in comun jalnic si bataia de joc a unora care cica ei le stiu pe toate trebuie aspru pedepsita,e pe banii nostrii,evident pe baza de probe.Si se vor lasa si cu urmariri penale pentru abuzuri.
  • Raul 04.04.2018 21:37 Nu sunteti f bine informati, domnul de la Sirna nu este CL -PMP, acolo este o doamna, în alta ordine de idei, lucrările nu erau terminate, urmă stratul final care am inteles ca arata mult mai bine ...
  • Marius H. 05.04.2018 12:57 BATAIE DE JOC! Puneti pariu ca banii aia se impart in mai multe directii? Nu trebuie platita si chiria la partid? Si voi il criticati pe Tiseanu:)) Iata ca exista unul si mai ''smecher''. D-aia astept sa candideze..

Actualitate

373 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1290 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

443 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1380 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.