Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Sălaj. Două terenuri față în față. Unul are proprietar privat, celălalt aparține administrației locale. Amândouă sunt la fel de neîngrijite și pline de gunoaie. În cazul proprietarilor privați, pot fi aplicate sancțiuni de către Poliția Locală. Dar ce ne facem cu terenurile din domeniul public? Oare ar trebui să-i invităm pe consilierii locali la curățenia de primăvară?

Primăria Câmpina a anunțat desfășurarea curățeniei de primăvară până la 13 aprilie și, vă reamintim, a făcut apel la cetățeni și agenți economici să se implice în această campanie, să-și curețe proprietățile și zonele adiacente blocurilor, în cazul asociațiilor de proprietari. Foarte bine și frumos. Dar poate ar fi și mai bine și mai frumos dacă administrația locală ar da un exemplu populației și firmelor și tot ce-i aparține ar străluci de curățenie!

Citiți și CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

4550 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

16 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1021 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

901 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

624 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: