Accident mortal pe DN1, la Nistorești. Victima, un biciclist în vârstă de 30 de ani

Social (Categoria articolului)

Un tragic accident rutier s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, pe DN1, în zona Nistorești.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, aflat pe bicicletă, a fost lovit de un autoturism și aruncat pe carosabil. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție și Ambulanță, dar, din păcate, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, la sosirea echipajului medical victima era deja decedată. În urma impactului, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și a murit pe loc.
(Foto cu caracter ilustrativ)

7685 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1445 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

693 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

225 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

364 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.