HidroPrahova anunță că marți, 18 octombrie, va sista furnizarea apei potabile în mai multe zone ale Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Apa va fi oprită în intervalul orar 7.30 - 18.30 pentru realizarea cuplării conductei noi de distribuție din Bulevardul Nicolae Bălcescu la conductele din străzile Câmpului, Mioriței și Clopoței. Sistarea apei se face la solicitarea firmei care a reabilitat conductele de apă pentru executarea cuplării menționate.

Potrivit HidroPrahova, vor fi afectați abonații arondați la străzile: Calea Doftanei, Bobâlna, Berzei, Aviatorilor, Cerbului, Rezervoarelor, Târnava Mare, Târnava Mică, Dealului, Plaiului, Rândunicii; abonații din zona de sud - Strada Orizontului, Strada Sălaj și Cartierul Slobozia; Cartierul Turnătorie și abonații alimentați la stațiile de hidrofor 3,4,5,6,7 și 13 (adică toate blocurile din Turnătorie, din zona Tudor Vladimirescu - Cuza, Democrației, Milcovului, Constantin Stere, precum și din zona Victoriei - Ana Ipătescu, Maramureș ).
HidroPrahova își cere scuze față de locuitori și îi roagă să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe în vederea analizării pentru asigurarea gradului de potabilitate, conform reglementărilor legale.

7359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1087 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4727 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

425 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

380 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.