Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

Actualitate (Categoria articolului)

Primul teren este privat și se află situat pe Strada B.P. Hasdeu. De o bună bucată de vreme arată ca în imagine și bineînțeles că atrage atenția trecătorilor. Acum, sperăm că va atrage și atenția autorităților.

Cel de-al doilea teren, cel plin de gunoaie, aparține administrației locale. A fost donat de Petrom după dezafectarea sondei care se afla acolo. Este situat pe Strada Petrolistului, în vecinătatea Casei Tineretului, chiar lângă părculețul de joacă. Copii, părinți, bunici trec zilnic pe lângă gunoaiele aruncate de cei care nu văd sau nu vor să vadă coșurile de gunoi din apropiere. Educația unor locuitori lasă mult de dorit, dar o soluție trebuie găsită și pentru rezolvarea unor astfel de probleme precum cojile de semințe aruncate prin parcuri sau hârtiile și PET-urile aruncate la întâmplare pe spațiile verzi.
Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori. Câmpina înseamnă și cartierele, iar probleme sunt peste tot. Câmpinenii le văd, le vedem și noi cu ajutorul lor. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că le văd și cei care ar trebui să ia măsuri. 

Citiți și Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

4460 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rares 17.03.2017 13:18 Pe afara au vopsit gardul.Oare cei de la spatii verzi au uitat de parcul din str Progresului,de parcurile Durbac si str Muscelului unde bucurestenii lasa gunoaiele la Campina,bulevardul si zona Loc Oprescu Adrian -locatia buncarelor plina de gunoaie,fosta schela spre Hernea,camin Petrol plin de grafitti,impetuos necesar iluminat ca pe bulevard,banci

Actualitate

2427 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

365 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

138 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

554 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: