"Avem viaţa în sânge", a şasea ediţie, un nou succes

Social (Categoria articolului)

Casa Tineretului a găzduit sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a şasea ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge" organizată de Asociaţia "Roata de Foc" din Câmpina, în colaborare cu Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine.

S-au înscris 144 de persoane care au dorit să doneze sânge, acestora alăturându-li-se 20 de angajaţi şi voluntari de la ISU, precum şi câmpineni care au venit direct la Casa Tineretului. În total, au fost aproximativ 200 de persoane care au donat sânge astăzi, un lucru pe care dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Prahova, îl consideră extrem de important.
"Este foarte importantă şi preţioasă pentru noi acţiunea organizată astăzi la Câmpina, de băieţii de la Roata de Foc, în condiţiile în care, din păcate, numărul donatorilor de sânge a scăzut la nivelul judeţului, de la o medie zilnică de 70 persoane la aproximativ 50 de persoane. Am spus-o de mai multe ori și o repet, este cea mai bine organizată campanie dintre toate cele care au loc la nivelul judeţului şi noi ne dorim ca şi alte asociaţii sau organizații să realizeze astfel de acţiuni", ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu (video).
La rândul său, Adrian Dobrea, responsabil cu relațiile publice în cadrul Asociaţiei "Roata de Foc" din Câmpina, a afirmat: "Ne bucură interesul tot mai ridicat arătat de oameni pentru campaniile noastre, dar, din păcate, capacitatea de a stoca sângele donat este limitată. Vom continua să organizăm astfel de acţiuni şi ne dorim ca lumea să fie în continuare alături de noi" (video).
Fiecare persoană care a donat sânge astăzi, în cadrul campaniei "Avem viaţa în sânge", a primit tichete de masă. Cei care au dorit au donat aceste tichete (toate sau o parte dintre ele) pentru copiii din centrele de plasament, așa cum s-a întâmplat, de altfel, la toate edițiile campaniei organizate de "Roata de Foc". 

4172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7883 vizualizari
22 ian. 2018 17:48

Iulie 2018 - următoarea sesiune de admitere la Școala de Poliție din Câmpina. Este posibil să existe și o a treia sesiune, în decembrie

2018 ar putea intra în istoria Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina ca fiind anul cu trei sesiuni de admitere, asta și în funcție de decizia pe care o va lua Ministerul Afacerilor Interne. "Deocamdată, este cert că vom avea examen de admitere în luna iulie, când vor fi scoase la concurs 1.300 de locuri, ca și la admiterea din ianuarie 2018. Organizarea unei sesiuni de admitere în decembrie este la stadiul de discuții. Încă nu știm dacă această a treia sesiune va fi în decembrie 2018 sau ianuarie 2019", ne-a declarat comandantul Școlii de Poliție din Câmpina, comisar șef Vasile Tache.

2166 vizualizari
22 ian. 2018 09:35

Primăria Câmpina vrea fonduri europene pentru construirea unei grădinițe și îmbunătățirea infrastructurii de la Școala "B.P. Hasdeu"

La începutul lunii ianuarie, în cadrul POR 2014-2020 a fost lansată Axa prioritară 10 - "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale", în baza căreia administrațiile locale pot accesa fonduri europene pentru construirea de școli și grădinițe sau pentru îmbunătățirea infrastructurii unităților de învățământ deja existente. Primăria Câmpina intenționează să depună două cereri de finanțare, pentru care va solicita acordul de principiu al Consiliului Local în ședința de joi, 25 ianuarie.

Alte stiri recente

1708 vizualizari
22 ian. 2018 20:12

CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât FRF, cât şi Clubul HM Junior

După ce în luna decembrie a anului trecut a depus la Consiliul Local un raport de activitate lipsit de substanță și incomplet, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, revine acum cu un raport ceva mai detaliat, din care aflăm lucruri interesante. Acest raport se va afla pe masa consilierilor locali la ședința de joi, 25 ianuarie 2018. În acest raport se menționează faptul că, în privinţa litigiului cu HM Junior, CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât hotărârea Comisiei de Recurs a FRF, cât şi Clubul HM Junior.

1555 vizualizari
22 ian. 2018 11:55

Aproximativ 17 milioane lei, suma încasată la bugetul Câmpinei, în 2017, de pe populație și firme

16.917.000 lei s-au încasat anul trecut la bugetul Câmpinei din taxe și impozite locale. Asta înseamnă aproximativ 170 miliarde lei vechi, bani plătiți de populație și agenți economici. Este o sumă aproximativ egală cu cea înregistrată în 2016.