"Avem viaţa în sânge", a şasea ediţie, un nou succes

Social (Categoria articolului)

Casa Tineretului a găzduit sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a şasea ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge" organizată de Asociaţia "Roata de Foc" din Câmpina, în colaborare cu Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine.

S-au înscris 144 de persoane care au dorit să doneze sânge, acestora alăturându-li-se 20 de angajaţi şi voluntari de la ISU, precum şi câmpineni care au venit direct la Casa Tineretului. În total, au fost aproximativ 200 de persoane care au donat sânge astăzi, un lucru pe care dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Prahova, îl consideră extrem de important.
"Este foarte importantă şi preţioasă pentru noi acţiunea organizată astăzi la Câmpina, de băieţii de la Roata de Foc, în condiţiile în care, din păcate, numărul donatorilor de sânge a scăzut la nivelul judeţului, de la o medie zilnică de 70 persoane la aproximativ 50 de persoane. Am spus-o de mai multe ori și o repet, este cea mai bine organizată campanie dintre toate cele care au loc la nivelul judeţului şi noi ne dorim ca şi alte asociaţii sau organizații să realizeze astfel de acţiuni", ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu (video).
La rândul său, Adrian Dobrea, responsabil cu relațiile publice în cadrul Asociaţiei "Roata de Foc" din Câmpina, a afirmat: "Ne bucură interesul tot mai ridicat arătat de oameni pentru campaniile noastre, dar, din păcate, capacitatea de a stoca sângele donat este limitată. Vom continua să organizăm astfel de acţiuni şi ne dorim ca lumea să fie în continuare alături de noi" (video).
Fiecare persoană care a donat sânge astăzi, în cadrul campaniei "Avem viaţa în sânge", a primit tichete de masă. Cei care au dorit au donat aceste tichete (toate sau o parte dintre ele) pentru copiii din centrele de plasament, așa cum s-a întâmplat, de altfel, la toate edițiile campaniei organizate de "Roata de Foc". 

4318 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

4418 vizualizari
23 apr. 2018 11:58

O elevă din Câmpina, lovită de mașină chiar pe trecerea de pietoni de la Colegiul "Grigorescu"

Fata, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" traversa strada regulamentar când a fost lovită de un autoturism Ford, cu numărul de înmatriculare PH-10-STO. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Calea Doftanei, pe trecerea de pietoni din dreptul liceului.

8095 vizualizari
22 apr. 2018 10:10

MAI a stabilit perioadele și condițiile pentru admiterea la școlile de poliție, sesiunile august 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Poliție din Câmpina sunt câte 1.300 locuri în fiecare sesiune

Prin dispoziție a directorului general al Direcției Management Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au fost stabilite condițiile și numărul de locuri pentru admiterea la toate instituțiile de învățământ din subordinea MAI. Este vorba despre siunile de admitere din vara lui 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina vor fi scoase la concurs câte 1.300 locuri la fiecare sesiune de admitere. 

Alte stiri recente

2218 vizualizari
23 apr. 2018 11:22

Câmpina, Bulevardul Culturii. Cât de greu poate fi să păstrăm frumusețea acestui loc?!

În campania "Câmpina curată" de anul trecut, în zona adiacentă Bulevardului Culturii am găsit un adevărat dezastru ecologic. O mizerie de nedescris, de la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. O zonă atât de frumoasă transformată efectiv într-o groapă de gunoi. Anul acesta situația pare a fi ceva mai bună. Adică, mai puțin gunoi. Dar el există și nu ajunge aici singur.

2202 vizualizari
23 apr. 2018 09:17

Peste 10 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, în primul trimestru al anului, din taxe și impozite locale

Suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, până la 31 martie 2018, este de 10.151.000 lei, cu aproape 2 milioane lei peste încasările de anul trecut, din aceeași perioadă. Vorbim despre taxe și impozite plătite de toți contribuabilii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice.