Din punct de vedere al modernizărilor și dotărilor, Spitalul Municipal Câmpina arată din ce în ce mai bine

Social (Categoria articolului)

"Proiectul de reabilitare termică a Spitalulului Municipal, pentru care vrem să obținem fonduri europene, dacă va fi acceptat, va fi cel mai valoros proiect cu finanțare europeană realizat de administrația locală, depășind ca valoare modernizarea Căii Dacia", a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, la recenta conferință de presă a administrației locale. Proiectul privind reabilitarea termică a spitalului are o valoare de aproximativ 26,53 milioane lei, a trecut de etapele de evaluare tehnică și financiară și a intrat în etapa de precontractare.

Pornind de la afirmația primarului Horia Tiseanu și având în vedere că, în ultimii ani, s-au alocat permanent fonduri de la bugetul local pentru diverse lucrări de reparații și modernizare la Spitalul Municipal Câmpina, am făcut o vizită prin secțiile unității medicale. Trebuie să recunoaștem că, de câțiva ani încoace, spitalul câmpinean arată mult mai bine. Lucrări de reabilitare au fost realizate în majoritatea secțiilor, iar în cele în care nu s-au efectuat încă, sunt deja prevăzute pentru anul viitor. În privința Ambulatoriului (Policlinica Municipală), după cum știți deja, aici lucrurile sunt finalizate și totul arată modern, costurile totale ale lucrărilor executate (cu fonduri europene) fiind de aproximativ 2,5 milioane euro.
Dincolo de lucrările propriu-zise de modernizare, atât în Ambulatoriu, cât și în spital, s-au făcut și investiții în aparatură. Sigur, lucrurile nu sunt perfecte, știm cu toții, există destule probleme, dar progresele sunt vizibile și semnificative.

5012 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Milu stefania 05.11.2018 21:52 Intr-adevar parca este alt spital.am ajuns cu mezina dupa 10 ani de cand am nascut primul copil si,cel putin sectorul pediatrie,este jos palaria.felicitari tuturor care au facut acest lucru posibil!

Social

367 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.

2128 vizualizari
16 nov. 2018 18:12

Tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina despre leadership și orientare profesională

"Discover yourself" s-a numit acțiunea desfășurată joi, 15 noiembrie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, acolo unde trei tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la cea mai prestigioasă unitate de învățământ din municipiu despre leadership și despre orientarea profesională.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

3017 vizualizari
16 nov. 2018 12:12

Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Ca în fiecare an, și asta de 20 de ani încoace, Balul Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina constituie o mare petrecere, un eveniment la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Pentru anul școlar 2018-2019, școala patronată de Asociația AMUS France - Roumanie numără aproximativ 90 de boboci, la cele trei clase din anul I - două clase cu profil de asistenți medicali generaliști și o clasă cu profil de asistenți medicali farmacie.