Aveuro International, o afacere de succes. La Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Într-un mediu privat destul de greu încercat și într-un oraș a cărei economie a scăzut mult în ultimii ani, un tânăr întreprinzător a avut o idee care s-a transformat într-o afacere de succes. O afacere care a devenit cunoscută la nivel național și care a intrat destul de repede și pe piața internațională, mai ales după participarea la diverse saloane auto din străinătate. O afacere care a creat locuri de muncă și care va continua să se dezvolte.

Carosări auto - transformări microbuze, aceasta este afacerea, în termeni simpli, iar ideea i-a aparținut lui Vlad Papuc, directorul general al Aveuro International Câmpina. Practic, la Aveuro se fac modificări constructive având, în general, ca vehicul de bază Mercedes Benz Sprinter, pe care îl transformă în microbuz pentru transport persoane de la 8+1 până la 22+1 locuri. Cu toate dotările necesare, în funcție de cerințele clientului. 
Procesul tehnologic poate părea simplu, dar nu este deloc așa. Mașina de bază este dezechipată de elementele care ar putea fi afectate în timpul lucrărilor. Apoi, este decupată tabla pentru geamuri, se realizează structura pe care vor fi prinse scaunele, este întărit plafonul (unde vor veni spațiile pentru bagaje, aer condiționat, trapă etc), iar la final vopsirea efectivă. În privința dotărilor, acestea sunt în funcție de cerințe, dar absolut toate de înaltă calitate - aer condiționat, scaune, DVD Player, sistem de sunet, priză pentru USB, lumini ambientale etc. Și lucru foarte important, la final, clientului îi este furnizat produsul gata omologat.
După cum a afirmat Vlad Papuc, capacitatea de producție a Aveuro International Câmpina este, în prezent, între 8 și 15 microbuze pe lună, în funcție de complexitatea lucrărilor. Se intenționează ca pe viitor capacitatea de producție să crească undeva la 25 de microbuze pe lună, asta cu atât mai mult cu cât aproape 70% din comenzi vin de la clienți din străinătate. (P)

(Mai multe informații și foto - www.aveuro.com)

10253 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Imbrea Romel 14.01.2020 20:46 Un loc de munca la asamblări .montaj. etc. Am lucrat lacatuserie (tinichigerie). Sudura autogen- electric....mecanica.
  • Trâmbițas Gigi 14.03.2022 14:46 De parcul auto de microbuze și autobuze ce părere are dl Papuc? De ce nu achiziționează ceva și de calitate? Dar și personalul care lasă de dorit.
  • navetista bobolia 16.03.2022 14:18 Dl Papuc,pe ruta Bobolia-Campina, pretul biletului s-a dublat! De la 4 lei s-a facut 8 lei! O dezbatere ceva, in care sa se ceara imbunatatirea conditiilor si sa ne explice cum s-a ajuns la acest pret cand se va face? Cum a aprobat consiliul local asemenea magarie?

Actualitate

1095 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

803 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.