Accident pe DN1, la Băicoi. Trei mașini implicate, o persoană încarcerată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova, bărbatul încarcerat a fost scos de pompierii militari dintre fiarele mașinii și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. A suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi la membrele inferioare. Celelalte persoane din autoturismele implicate în accident - un bărbat de 35 de ani, un altul de 59 de ani și o femeie de 39 de ani - au fost asistate medical la locul accidentului și nu prezintă răni vizibile.

Un grav accident de circulație s-a produs, în jurul orei 11.15, pe DN1, în zona Băicoi. Trei mașini au fost implicate, în total patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată în urma impactului. Este vorba despre șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 51 de ani.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliție și ISU Prahova, pompierii intervenind cu o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea, pe DN1, la locul unde s-a produs accidentul, se află echipaje Smurd și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Circulația se desfășoară cu greutate pe DN1, traficul fiind dirijat în zona intersecției cu drumul spre Băicoi, pe sensul de mers spre Câmpina. Vom reveni.

5913 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1589 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

787 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

882 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

391 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.