Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega a avut loc astăzi ședința festivă în cadrul căreia primarul Gheorghe Ilie a depus jurământul de credință și a fost învestit oficial în funcție. Gheorghe Ilie (PSD) a cîștigal, la alegerile locale din 5 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al comunei Telega.

La ședința de astăzi au fost prezenți un reprezentant al Prefecturii Prahova, dar și fostul prefect - Rodica Paraschiv, în prezent director al Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova. De asemenea, au participat mai mulți reprezentanți ai partidului din care face parte primarul de la Telega, în frunte cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Gheorghe Ilie a câștigat alegerile din 5 iunie cu 39,01% din voturi. Ceilalți candidați la funcția de primar au obținut următoarele procente: Constantin Buga (PNL) - 23,61%, Alexandru Chirobocea (PMP) - 14,94%, Alin Calcea (independent) - 12,68%, Octavian Grecu (PSRO) - 5,19%, Sorin Buga (ALDE) - 4,55%.
Precizăm că noul Consiliu Local al comunei Telega s-a constituit vineri, când a fost ales și viceprimarul localității, în persoana lui Costel Brezeanu (PSD), cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. Structura politică a Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 consilieri, PNL - 3 consilieri, PMP - 2 consilieri, PSRO - un consilier, ALDE - un consilier și un independent.

11850 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

5 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1038 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

Alte stiri recente

222 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

2209 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.