Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prezenți la lansarea candidaților PNL Prahova pentru alegerile locale

Politică (Categoria articolului)

Lansarea oficială a candidaților PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016 a avut loc, vineri seară, la Sala Sporturilor din Ploiești, în prezența copreședinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și a altor lideri de la nivel central. În centrul atenției au fost, bineînțeles, senatorul Iulian Dumitrescu - susținut de PNL pentru președinția Consiliului Județean și senatorul Andrei Volosevici - candidatul la Primăria Ploiești, dar alături de ei s-au aflat și candidații la celelalte primării din județ.

În fața a peste 2.000 de liberali din tot județul, cei doi copreședinți ai PNL au afirmat că, în Prahova, partidul are resursele umane necesare pentru a câștiga alegerile și pentru a îndepărta PSD de la conducerea județului. "Vreau ca la alegerilor locale să obținem un scor prin care să zdrobim PSD!", a spus Alin Gorghiu. "Știu că nu v-a fost ușor să rezistați într-un județ condus de PSD, dar ați dovedit că sunteți puternici. Trebuie să câștigați alegerile locale și să îndepărtați PSD din conducerea acestui județ!", a afirmat și Vasile Blaga. Iar conducerea județeană a partidului, reprezentată de copreședinții Iulian Dumitrescu și George Ionescu, le-a promis liderilor de la centru că, în urma alegerilor locale, PNL va avea 65% din primarii județului și va obține președinția Consiliului Județean. În ceea ce privește candidații la primăriile din județ, 44 dintre aceștia sunt primari liberali în funcție, iar 18 sunt primari de la alte partide, dar care pe 5 iunie 2016 vor candida din partea PNL. Cel puțin așa a anunțat conducerea PNL Prahova.  

Lansarea oficială a candidaților pentru alegerile locale a avut loc, după cum spuneam, într-o sală arhiplină și într-o atmosferă specifică unui astfel de eveniment. O sală în care s-a aflat, printre colegii săi de partid, și deputatul Roberta Anastase, cea care a condus mulți ani organizația județeană a PDL (apoi a fost copreședinte al PNL Prahova, după unificarea celor două partide) și care s-a retras temporar din funcție în primăvara anului trecut, când a intrat în concediu prenatal. Alături de ea, în sală, s-au aflat și ceilalți parlamentari ai partidului. 

Iată candidații PNL la primăriile din Colegiul 2, cel din care face parte și Câmpina:
- Câmpina - Horia Tiseanu
- Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu
- Provița de Jos - Mihai Dumitrescu
- Provița de Sus - Elena Cosmoiu
- Brebu - Adrian Ungureanu
- Bănești - Mihai Ungureanu
- Secăria - Iulian Neagoie
- Șotrile - Gabriel Broșteanu
- Valea Doftanei - Lucian Costea-Vileford

10929 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Simion Ion 21.03.2016 11:19 Adica, dupa acest "circ" nu se va mai minti in campania plina de promisiuni care apoi devin vorbe goale?Mare parte din Primari nu au nici o legatura cu politica ,sunt doar niste RATATI fara o calificare in viata civila,Nu sunt in stare sa atraga fonduri europene fara FRAUDA,lucrarile de infrastructura sunt de mantuiala .Conceptul si viziunea de viitor egal cu ZERO,ei se ocupa cu intretinerea curenta, adica nimic deosebit.Doar atunci cand sunt chemati la DNA se vad minunile din spatele politicii.
  • Iulian 22.03.2016 19:48 PNL in afara de Tiseanu nu mai are pe nimeni?! Nici un tanar, nici o perspectiva?! Doar matusalemicul asta de Tiseanu, cu obiceiuri de fanariot! Ne-am saturat de el!!!
  • dan 24.03.2016 06:29 Un tânăr precum Grama Cezar? Hi hi hi...
  • Iulian 24.03.2016 08:12 Pt Dan - da, si Cezar Grama poate fi o soluție, oricum mult mai buna decât Tiseanu. Si mai sunt si alte variante. Una ar fi Bogdan Cord, de la Cirex. Si mai sunt si altele, totul e ca partidul sa aibă puterea de a scapa de fanarioții ăștia pensionari!

Politică

1333 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1228 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

144 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

574 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: