Din nou, alertă pe podul de cale ferată de la Câmpina. Un bărbat amenință că se sinucide

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Polițiștii au reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe la gestul său. A fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, pentru unele investigații. Se află sub supravegherea unui echipaj de poliție.

Un bărbat se află la această oră (21.15) pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este al doilea caz de acest gen din ultima lună. La fața locului au venit echipaje de la Poliția Municipală Câmpina și Poliția Locală, Poliția Poiana, ISU Prahova și Serviciul de Ambulanță. Din primele informații se pare că este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Câmpina, cunoscut ca având probleme cu jocurile de noroc, din cauza cărora a acumulat datorii mari.

Din cauza datoriilor, bărbatul nu a mai fost primit acasă de soție, iar acum amenință că se sinucide. El le cere polițiștilor să o aducă pe soția lui pentru a sta de vorbă și pentru a o convinge autoritățile să îl reprimească acasă. Se pare că bărbatul are unele probleme și cu alcoolul. Comandantul Poliției Municipale Câmpina, comisar șef Iulian Stanciu, încearcă să-l convingă să coboare de pe pod. Precizăm că circulația pe o bandă a DN1, în zona podului, este blocată. Vom reveni.

8757 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrescu Elena 29.06.2018 23:08 Din ce in ce mai multi oameni fac acest lucru jocul de noroc este o problema ar trebui făcut ceva
  • Tudor 30.06.2018 12:40 Trebuie “sinucis” podul 😜
  • GenEugen 30.06.2018 13:26 Ar trebui sa ii apara si numele.Poate si mie mi-o fi cerut sa il imprumut cu bani si mi-a fost mila de cine nu trebuie.Va sta mult si bine la Voila cel putin 1 luna,apoi o va lua de la capat

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

804 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1288 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

988 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.