Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 15.32 - Bărbatul a fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde va fi internat temporar pentru investigații.
UPDATE 14.00 - Primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda discută cu bărbatul urcat pe pod. Încearcă să-l determine să coboare, dar omul o ține una și bună că soția i-a furat banii și trebuie reținută.
UPDATE 13.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, bărbatul care amenință că se sinucide reclamă faptul că soția i-a furat o sumă de bani și cere luarea unor măsuri preventive față de aceasta. Precizăm faptul că în cauză este întocmit dosar penal pentru furt, reclamația fiind depusă la Poliția Poiana Câmpina în martie 2018 și se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului.

UPDATE 13.20 - Bărbatul se află în continuare pe pod și strigă la reprezentanții Poliției. Se pare că problema lui este legată de soție, care i-ar fi sustras niște bani. În continuare, polițiștii discută cu el în încercarea de a-l covinge să coboare de pe pod.

Un bărbat se află, la această oră (13.00), pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Poiana Câmpina. El strigă că vrea ca poliția să-i facă dreptate, dar deocamdată nu se știe cu exactitate care este problema.
Pe pod au urcat și pompieri de la ISU Prahova și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. De asemenea, polițiștii de la Poiana Câmpina încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Reprezentanți ai Poliției Municipale Câmpina se află pe DN1 și au blocat circulația pe prima bandă, pe sensul de mers spre Sinaia. Este vorba despre zona din DN1 deasupra căreia se află bărbatul care amenință că se sinucide. Vom reveni cu detalii.

Citiți și Accident pe DN1, la Câmpina. Un Opel a intrat în mașina Poliției

7935 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 23.05.2018 14:25 Cine nu il stie p-asta in Poiana....i-a amenintat si pe cei cu fierul vechi ca le inchide sandramaua.Era fi su cu caii prin comuna daca nu ii batea saracii.Etnia rroma ne face de ras comuna.Daca ai o problema te duci si te tratezi.Sa te sui pe turn la Eric sau te miri unde sa mai strigi si in gura mare sa pui autoritatile pe jar.Avea si popa Laurentiu activitate,asa ii agaseaza p-aia la Voila

Social

1095 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

8789 vizualizari
13 nov. 2018 17:50

Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

1 comentarii

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Alte stiri recente

1123 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.

3880 vizualizari
13 nov. 2018 10:49

Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

1 comentarii

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.