Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 15.32 - Bărbatul a fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde va fi internat temporar pentru investigații.
UPDATE 14.00 - Primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda discută cu bărbatul urcat pe pod. Încearcă să-l determine să coboare, dar omul o ține una și bună că soția i-a furat banii și trebuie reținută.
UPDATE 13.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, bărbatul care amenință că se sinucide reclamă faptul că soția i-a furat o sumă de bani și cere luarea unor măsuri preventive față de aceasta. Precizăm faptul că în cauză este întocmit dosar penal pentru furt, reclamația fiind depusă la Poliția Poiana Câmpina în martie 2018 și se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului.

UPDATE 13.20 - Bărbatul se află în continuare pe pod și strigă la reprezentanții Poliției. Se pare că problema lui este legată de soție, care i-ar fi sustras niște bani. În continuare, polițiștii discută cu el în încercarea de a-l covinge să coboare de pe pod.

Un bărbat se află, la această oră (13.00), pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Poiana Câmpina. El strigă că vrea ca poliția să-i facă dreptate, dar deocamdată nu se știe cu exactitate care este problema.
Pe pod au urcat și pompieri de la ISU Prahova și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. De asemenea, polițiștii de la Poiana Câmpina încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Reprezentanți ai Poliției Municipale Câmpina se află pe DN1 și au blocat circulația pe prima bandă, pe sensul de mers spre Sinaia. Este vorba despre zona din DN1 deasupra căreia se află bărbatul care amenință că se sinucide. Vom reveni cu detalii.

Citiți și Accident pe DN1, la Câmpina. Un Opel a intrat în mașina Poliției

7898 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 23.05.2018 14:25 Cine nu il stie p-asta in Poiana....i-a amenintat si pe cei cu fierul vechi ca le inchide sandramaua.Era fi su cu caii prin comuna daca nu ii batea saracii.Etnia rroma ne face de ras comuna.Daca ai o problema te duci si te tratezi.Sa te sui pe turn la Eric sau te miri unde sa mai strigi si in gura mare sa pui autoritatile pe jar.Avea si popa Laurentiu activitate,asa ii agaseaza p-aia la Voila

Social

1439 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3244 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1715 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1789 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.