Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 15.32 - Bărbatul a fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde va fi internat temporar pentru investigații.
UPDATE 14.00 - Primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda discută cu bărbatul urcat pe pod. Încearcă să-l determine să coboare, dar omul o ține una și bună că soția i-a furat banii și trebuie reținută.
UPDATE 13.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, bărbatul care amenință că se sinucide reclamă faptul că soția i-a furat o sumă de bani și cere luarea unor măsuri preventive față de aceasta. Precizăm faptul că în cauză este întocmit dosar penal pentru furt, reclamația fiind depusă la Poliția Poiana Câmpina în martie 2018 și se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului.

UPDATE 13.20 - Bărbatul se află în continuare pe pod și strigă la reprezentanții Poliției. Se pare că problema lui este legată de soție, care i-ar fi sustras niște bani. În continuare, polițiștii discută cu el în încercarea de a-l covinge să coboare de pe pod.

Un bărbat se află, la această oră (13.00), pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Poiana Câmpina. El strigă că vrea ca poliția să-i facă dreptate, dar deocamdată nu se știe cu exactitate care este problema.
Pe pod au urcat și pompieri de la ISU Prahova și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. De asemenea, polițiștii de la Poiana Câmpina încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Reprezentanți ai Poliției Municipale Câmpina se află pe DN1 și au blocat circulația pe prima bandă, pe sensul de mers spre Sinaia. Este vorba despre zona din DN1 deasupra căreia se află bărbatul care amenință că se sinucide. Vom reveni cu detalii.

Citiți și Accident pe DN1, la Câmpina. Un Opel a intrat în mașina Poliției

7789 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 23.05.2018 14:25 Cine nu il stie p-asta in Poiana....i-a amenintat si pe cei cu fierul vechi ca le inchide sandramaua.Era fi su cu caii prin comuna daca nu ii batea saracii.Etnia rroma ne face de ras comuna.Daca ai o problema te duci si te tratezi.Sa te sui pe turn la Eric sau te miri unde sa mai strigi si in gura mare sa pui autoritatile pe jar.Avea si popa Laurentiu activitate,asa ii agaseaza p-aia la Voila

Social

2329 vizualizari
24 iun. 2018 10:36

Au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. 878 contestații depuse în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost postate sâmbătă, pe site-ul evaluare.edu.ro al Ministerului Educației, după soluționarea contestațiilor depuse de elevi. În total, la nivel național au fost 23.761 contestații, dintre care 12.372 la română, 10.958 la matematică și 431 la limba și literatura maternă. Potrivit Ministerului Educației, în urma recorectării lucrărilor au fost mărite 14.747 note, iar 7.541 note au fost scăzute. În Prahova au fost depuse 878 contestații (434 la română și 444 la matematică), iar la Câmpina au fost 37 de contestații, dintre care 13 la română și 24 la matematică.

3430 vizualizari
24 iun. 2018 09:20

Incendiu la Breaza. O casă de vacanță a ars în totalitate

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit noaptea trecută la Breaza, la o casă de vacanță situată într-o zonă mai izolată, lângă pădure. Pompierii militari de la ISU Prahova (detașamentele din Câmpina și Sinaia) au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, la sosirea pompierilor arderea era generalizată.

Alte stiri recente

1765 vizualizari
25 iun. 2018 10:16

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

De la 1 iulie 2017, în conformitate cu Legea 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, salariile angajaților din primării au fost majorate considerabil. Legea a stabilit condițiile și coeficienții, iar consiliile locale au aprobat noile salarii. La Câmpina, pe 27 iulie 2017, Consiliul Local a aprobat în unanimitate majorarea salariilor angajaților din Primărie și Poliția Locală. Atunci, la ședința din iulie, consilierii locali au fost de acord că se impune o majorare, având în vedere salariile mici din administrație, lucru absolut corect. Dar s-a mai vorbit atunci și despre faptul că angajații din Primărie și Poliția Locală ar trebui să dea dovadă de o mai mare responsabilitate în munca lor și mai ales în relația cu cetățeanul.

2774 vizualizari
24 iun. 2018 21:25

Darius Coman (Barracuda Câmpina) - un titlu de campion naţional la 50m bras şi alte cinci medalii

La Braşov a avut loc, la acest sfârşit de săptămână, Campionatul Naţional de Nataţie pentru Copii, competiţie care a reunit peste 450 de sportivi din întreaga ţară. Câmpina a fost reprezentată de un singur sportiv - Darius Coman (Clubul Barracuda, antrenor Gabriel Cojocaru), dar palmaresul acestuia este realmente impresionant: un tilul de campion naţional, două titluri de vicecampion naţional şi alte trei medalii de bronz.