Niciun câmpinean nu a fost interesat de 'oferta' administrației locale privind abonamentul de parcare

Social (Categoria articolului)

Odată cu taxele și impozitele pentru 2016, la propunerea Primăriei, Consiliul Local Câmpina a aprobat și o taxă specială, de tip abonament, pentru utilizarea parcărilor publice din municipiu, cu excepția parcării centrale de la piață. Practic, orice locuitor putea obține un abonament pentru parcările publice dacă plătea 200 lei/lună. Nici măcar o persoană nu a solicitat la Direcția Economică un astfel de abonament.

Încă de la aprobarea acestei taxe speciale ne-am exprimat îndoiala că va fi cineva interesat și asta pentru că deținătorul unui astfel de abonament nu are garantat și locul de parcare, lucru menționat inclusiv în hotărârea aprobată de Consiliul Local. Și atunci, care ar fi logica? De ce s-a gândit cineva că în Câmpina ar trebui să existe un astfel de abonament pentru un serviciu care nu poate fi asigurat? Și de ce și-ar cumpăra cineva un abonament pe care să nu-l poată folosi, având în vedere numărul mic de locuri din parcările publice? Aceste întrebări le adresam atunci când Consiliul Local aproba taxa specială de tip abonament pentru parcările publice, întrebări care rămân valabile și acum, credem noi. Oricum, câmpinenii au înțeles că este o taxă inutilă. De la începutul anului și până în prezent, nicio persoană nu s-a dus la Direcția Economică pentru a solicita un astfel de abonament... 

6045 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Felicia 29.08.2016 22:33 Parcarea trebuie să fie în administrarea pieței, nu a directorului tehnic din primărie. Atunci se poate face un pachet de servicii pentru piețari. Și fiind cu ochii pe ei poate și taxează cum trebuie. Poate o mai lasă mai ușor și cu alcoolul, unii dintre casieri.

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.