I-a apucat hărnicia în Vinerea Mare, când și aglomerația e maximă

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi, într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Câmpina (Bulevardul Bălcescu cu Strada Schelelor), un grup de muncitori asfaltau o porțiune de carosabil. Știți bine că pe Bulevardul Bălcescu s-a introdus, în 2015, o nouă conductă de apă, iar porțiunea pe care astăzi s-a turnat asfalt proaspăt este exact cea unde s-a realizat racordarea la noua conductă.

Din toamna lui 2015 și până azi betonul turnat s-a tot lăsat, astfel încât carosabilul necesita niște reparații. Care, iată, au fost făcute în cea mai potrivită zi posibilă, în Vinerea Mare de dinaintea Paștelui, când toată lumea aleargă în toate direcțiile, adică exact când aglomerația este maximă. 

5794 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin R 15.04.2017 08:27 Ca lucreaza nu ar fi asa de rau, problema este ca se lucreaza doar din Paste in Craciun si parca doar asa sa ni se scoata ochii. Di pacate, Campina a ajuns o mare bataie de joc in privinta cheltuirii banului public!

Actualitate

344 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

478 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

176 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

57 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.