HidroPrahova și-a cumpărat sediu de 700.000 euro. Pentru amenajare se mai alocă încă 60.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea HidroPrahova se va întruni pe 15 februarie în ședință ordinară pentru a aproba bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2018. În acest buget, la capitolul achiziții și dotări, este inclusă și achiziționarea unui imobil pentru sediul central al operatorului de apă și canal. Imobilul respectiv este situat în Ploiești, pe Strada Logofăt Tăutu și a fost deja cumpărat de HidroPrahova, în urma unei licitații publice, cu prețul de 693.400 euro. Noua achiziție va fi plătită printr-un credit ipotecar pe cinci ani.

În prezent, sediul central al HidroPrahova funcționează într-un spațiu închiriat, iar conducerea societății consideră că, din punct de vedere financiar, este mult mai eficientă cumpărarea unui sediu propriu, prevăzut cu spații pentru birouri, dar și cu parcare pentru mașini și utilaje. Imobilul achiziționat prin licitație a aparținut societății Nova Cons SRL Ploiești, intrând ulterior în portofoliul firmei APS România București, specializată în recuperarea și managementul împrumuturilor neperformante. Clădirea are subsol, parter și cinci etaje și a fost construită în anul 2005. După cum precizam anterior, imobilul a fost achiziționat printr-un credit ipotecar pe o perioadă de cinci ani. Valoarea totală pentru achiziția și amenajarea noului sediu se ridică la 3,5 milioane lei, după cum reiese din anexele la bugetul de venituri și cheltuieli.
HidroPrahova este un operator public de apă și canal, la care acționar majoritar este Consiliul Județean Prahova (83,87%), acționari minoritari fiind administrațiile locale din localitățile deservite de HidroPrahova.

(Foto - Google Maps)

5306 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

121 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

276 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

675 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1568 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.