Super film la Casa Tineretului din Câmpina. "Octav", cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în rolurile principale

Actualitate (Categoria articolului)

După premiera de gală care va avea loc miercuri, 4 octombrie, la Sala Palatului din București, în week-end-ul imediat următor, pe 6 octombrie, lung-metrajul "Octav" va rula la Casa Tineretului din Câmpina, de la ora 18.30. Filmul este o co-producție România - Marea Britanie, este regizat de Serge Ioan Celebidachi și are în rolurile principale doi mari actori - Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Muzica filmului îi aparține celebrului compozitor francez de origine română Vladimir Cosma, câștigător a două premii Cezar pentru "cea mai bună muzică de film".

"Octav" este un film de excepție, o călătorie în timp a personajului principal, înapoi la anii copilăriei, acolo unde redescoperă bucuria de a trăi. "Este cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. Filmul este o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toți oamenii de pe pământ. Avem nevoie de astfel de povești", a declarat Marcel Iureș într-un interviu pentru RFI. Alături de cei doi monștri sacri ai cinematografiei românești, din distribuția filmului mai fac parte Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Dana Rogoz, Silviu Biriș, Vlad Rădescu și cei doi minunați copii Alessia Tofan și Eric Aradits.
Vom avea ocazia să vedem la Câmpina un film superb, care nu trebuie ratat. Biletele se pot cumpăra de la Casa Tineretului, iar prețul este 18 lei (14 lei pentru elevi).

4878 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelia 27.09.2017 19:04 De unde se pot achizitiona biletele si cand vor fi disponibile? La receptia Casei Tineretului nu sunt puse in vanzare.

Actualitate

276 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

415 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.