Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a "furat" iubita

Social (Categoria articolului)

Un bărbat din comuna Bănești (Gheorghe E.) a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de distrugere. Secția Penală a Judecătoriei Câmpina a admis propunerea Parchetului, iar inculpatul a fost arestat preventiv începând cu 13 martie 2018. Cum a ajuns bărbatul din Bănești într-o astfel de situație? Din prea multă gelozie.

Gelos că fosta iubită și-a găsit pe altcineva și refuza să se întoarcă la el, bărbatul a pregătit un plan să se răzbune pe cel care i-a "furat" prietena. Le-a oferit 5.000 lei la doi tineri pentru a-l ajuta să incendieze mașina rivalului. A amenințat-o pe fosta iubită prin SMS, apoi a vrut să își ducă răzbunarea la capăt. A fost prins în trafic, iar polițiștii au găsit în portbagajul mașinii recipiente cu benzină și fitile gata pregătite. A fost reținut de polițiști, fosta iubită fiind cea care a alertat autoritățile și a depus plângere împotriva lui. 
Bărbatul se află acum în arest preventiv, instanța respingându-i cererea privind măsura arestului la domiciliu.

4527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1439 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3244 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1717 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1790 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.