Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a "furat" iubita

Social (Categoria articolului)

Un bărbat din comuna Bănești (Gheorghe E.) a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de distrugere. Secția Penală a Judecătoriei Câmpina a admis propunerea Parchetului, iar inculpatul a fost arestat preventiv începând cu 13 martie 2018. Cum a ajuns bărbatul din Bănești într-o astfel de situație? Din prea multă gelozie.

Gelos că fosta iubită și-a găsit pe altcineva și refuza să se întoarcă la el, bărbatul a pregătit un plan să se răzbune pe cel care i-a "furat" prietena. Le-a oferit 5.000 lei la doi tineri pentru a-l ajuta să incendieze mașina rivalului. A amenințat-o pe fosta iubită prin SMS, apoi a vrut să își ducă răzbunarea la capăt. A fost prins în trafic, iar polițiștii au găsit în portbagajul mașinii recipiente cu benzină și fitile gata pregătite. A fost reținut de polițiști, fosta iubită fiind cea care a alertat autoritățile și a depus plângere împotriva lui. 
Bărbatul se află acum în arest preventiv, instanța respingându-i cererea privind măsura arestului la domiciliu.

4453 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2326 vizualizari
24 iun. 2018 10:36

Au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. 878 contestații depuse în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost postate sâmbătă, pe site-ul evaluare.edu.ro al Ministerului Educației, după soluționarea contestațiilor depuse de elevi. În total, la nivel național au fost 23.761 contestații, dintre care 12.372 la română, 10.958 la matematică și 431 la limba și literatura maternă. Potrivit Ministerului Educației, în urma recorectării lucrărilor au fost mărite 14.747 note, iar 7.541 note au fost scăzute. În Prahova au fost depuse 878 contestații (434 la română și 444 la matematică), iar la Câmpina au fost 37 de contestații, dintre care 13 la română și 24 la matematică.

3430 vizualizari
24 iun. 2018 09:20

Incendiu la Breaza. O casă de vacanță a ars în totalitate

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit noaptea trecută la Breaza, la o casă de vacanță situată într-o zonă mai izolată, lângă pădure. Pompierii militari de la ISU Prahova (detașamentele din Câmpina și Sinaia) au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, la sosirea pompierilor arderea era generalizată.

Alte stiri recente

1438 vizualizari
25 iun. 2018 10:16

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

De la 1 iulie 2017, în conformitate cu Legea 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, salariile angajaților din primării au fost majorate considerabil. Legea a stabilit condițiile și coeficienții, iar consiliile locale au aprobat noile salarii. La Câmpina, pe 27 iulie 2017, Consiliul Local a aprobat în unanimitate majorarea salariilor angajaților din Primărie și Poliția Locală. Atunci, la ședința din iulie, consilierii locali au fost de acord că se impune o majorare, având în vedere salariile mici din administrație, lucru absolut corect. Dar s-a mai vorbit atunci și despre faptul că angajații din Primărie și Poliția Locală ar trebui să dea dovadă de o mai mare responsabilitate în munca lor și mai ales în relația cu cetățeanul.

2602 vizualizari
24 iun. 2018 21:25

Darius Coman (Barracuda Câmpina) - un titlu de campion naţional la 50m bras şi alte cinci medalii

La Braşov a avut loc, la acest sfârşit de săptămână, Campionatul Naţional de Nataţie pentru Copii, competiţie care a reunit peste 450 de sportivi din întreaga ţară. Câmpina a fost reprezentată de un singur sportiv - Darius Coman (Clubul Barracuda, antrenor Gabriel Cojocaru), dar palmaresul acestuia este realmente impresionant: un tilul de campion naţional, două titluri de vicecampion naţional şi alte trei medalii de bronz.