Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a "furat" iubita

Social (Categoria articolului)

Un bărbat din comuna Bănești (Gheorghe E.) a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de distrugere. Secția Penală a Judecătoriei Câmpina a admis propunerea Parchetului, iar inculpatul a fost arestat preventiv începând cu 13 martie 2018. Cum a ajuns bărbatul din Bănești într-o astfel de situație? Din prea multă gelozie.

Gelos că fosta iubită și-a găsit pe altcineva și refuza să se întoarcă la el, bărbatul a pregătit un plan să se răzbune pe cel care i-a "furat" prietena. Le-a oferit 5.000 lei la doi tineri pentru a-l ajuta să incendieze mașina rivalului. A amenințat-o pe fosta iubită prin SMS, apoi a vrut să își ducă răzbunarea la capăt. A fost prins în trafic, iar polițiștii au găsit în portbagajul mașinii recipiente cu benzină și fitile gata pregătite. A fost reținut de polițiști, fosta iubită fiind cea care a alertat autoritățile și a depus plângere împotriva lui. 
Bărbatul se află acum în arest preventiv, instanța respingându-i cererea privind măsura arestului la domiciliu.

4295 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1913 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.

2714 vizualizari
19 mar. 2018 09:30

Gara Câmpina, luni, la prima oră...

Zona de la ieșirea din Gara Câmpina spre stația de maxi-taxi arată ca după o petrecere - multe pahare, sticle, PET-uri, resturi de mâncare. O imagine "perfectă", pentru un nou început de săptămână.

Alte stiri recente

1025 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1978 vizualizari
20 mar. 2018 19:18

Cum au ajuns Casa Tineretului, Spitalul Municipal Câmpina și Liceul Energetic să lucreze cu aceeași firmă de termopane, la cererea primarului Horia Tiseanu

4 comentarii

Una dintre acuzațiile aduse de procurorii DNA primarului Horia Tiseanu este aceea privind traficul de influență, lucru pe care îl știm deja cu toții. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, primarul Câmpinei a facilitat obținerea, de către o societate comercială din Ploiești, a unor contracte de lucrări la Casa Tineretului, Spitalul Municipal și chiar Liceul Tehnologic Energetic. "În schimbul acestui sprijin am stabilit de comun acord cu acesta fie să-i remit un anumit procent din valoarea lucrărilor contractate, fie să-i execut gratuit lucrări de tâmplărie la imobilele pe care le deținea", este declarația principalului martor din dosar.